MF17203
Individueel/team

200 km Challenge

200 lange kilometers vanuit Dordrecht naar een voor nu nog onbekende bestemming. De Hollandse wind probeert roet in het eten te gooien, maar jij laat je niet kisten. Trappen en jezelf confronteren, in weer en wind. Ga de uitdaging aan. Confronteer jezelf, help een ander.

Datum2 juli 2022
Afstand200 km
Inschrijf­kosten€25,-

Meer informatie

Dit evenement heeft al plaats gevonden.

21 deelnemers uit 3 teams hebben samen al 214 donaties opgehaald voor een bedrag van

€ 11.797

Ga de uitdaging aan

Ook dit jaar schotelen we je weer een serieuze uitdaging voor! We zijn nog bezig met het uitzetten van een mooie route. 

Waar ligt jouw grens en kun je daar overheen? Door te worstelen en je koste wat het kost te verzetten tegen vermoeidheid en de drang om op te geven leer je jezelf kennen. En je ervaart voor even wat onze cliënten dagelijks meemaken.


Inschrijving & fondsenwerving

De inschrijfkosten bedragen €25,-. Samen met je team zamel je per deelnemer minimaal €350,- in voor mensen die worstelen met een verslaving of psychische problemen.

Iedere deelnemer maakt een eigen online actiepagina aan waarmee je eenvoudig fondsen kunt werven. Hulp nodig? Check onze wervingstips hier.

2 JULI, START- EN EINDLOCATIE: DORP DE HOOP

De details

De 200 km Challenge kun je individueel of met een team rijden. De Challenge begint op 2 juli rond 07.00 bij Dorp De Hoop. Rond `17:00 uur hopen wij de deelnemers weer te zien bij de finish.

De route is 200 km lang. Onderweg zijn er 3 rustpunten op het tweede rustpunt krijg je een lunch.

De inschrijving

De inschrijfkosten bedragen €25,- en bij deelname wordt verwacht dat je minimaal €350,- inzamelt per deelnemer. Bovenaan deze pagina vind je de inschrijfknop.

Bij je deelname aan Cycle for Hope krijg je gratis het Cycle for Hope-wielershirt. Dit shirt en andere kleding is ook te koop via de webwinkel.

De route 

De 200 km Challenge start en eindigt op Dorp De Hoop.  De route is alleen beschikbaar via GPX navigatie. Als je geen fietsnavigatie hebt, kan die gehuurd worden bij onze partner Waypoint.

Onderweg zijn er drie rustpunten, waarvan een met lunch. 

De route van dit jaar is ook onderaan op deze pagina te zien op de kaart. Download de route hier als GPX-bestand. 

De vereisten

Als vanzelfsprekend zijn een goede fiets en een fietshelm verplicht.

We fietsen voor het werk van De Hoop. Bij de uitvoering van het evenement worden we geholpen door (ex)cliënten van De Hoop. Het gebruik van alcohol en drugs zijn daarom verboden.  

Wees solidair!

Deelname is op eigen risico, de organisatie aanvaard geen enkele aansprakelijkheid.

De fondsenwerving

Iedere deelnemer maakt na inschrijving een persoonlijke actiepagina aan. Met deze pagina kun je eenvoudig geld inzamelen voor onze cliënten. Heb je hulp nodig bij het werven van fondsen? Check dan onze wervingstips.

MF17613
MF17288
MF17560
Zoek je eigen grenzen op en ervaar voor even wat onze cliënten elke dag ervaren