CFH_MG_6885
Individueel / Team

200 km challenge

Jij, jouw fiets en 200 kilometer Zeeuws asfalt. Meer heb jij niet nodig om te laten zien wat je waard bent. Met de Noordzee als toeschouwer en de wind als verraderlijk element trotseer jij zeearmen en schiereilanden. Ga de uitdaging aan. Confronteer jezelf, help een ander.

Datum18 september 2021
LocatieZeeland
Afstand200 km
Inschrijfkosten€25,-

Je hebt nog

0 dagen 0 uren 0 minuten 0 seconden

om je voor te bereiden

17 deelnemers uit 2 teams hebben samen al 45 donaties opgehaald voor een bedrag van

€ 8.615

Ga de uitdaging aan

Ook dit jaar krijgen de ervaren fietsers een serieuze uitdaging voorgeschoteld tussen de Deltawerken. Om de 200 Zeeuwse kilometers af te leggen moet je niet alleen het Nederlandse weer doorstaan maar ook de confrontatie met jezelf aangaan. Waar ligt jouw grens en kan je daar overheen? Door te worstelen en je koste wat het kost te verzetten tegen vermoeidheid en de drang om op te geven leer je jezelf kennen. En je ervaart voor even wat onze cliënten dagelijks meemaken.

Inschrijving & fondsenwerving

De inschrijfkosten bedragen €25,-. Samen met je team zamel je per deelnemer minimaal €250,- in voor mensen die worstelen met een verslaving of psychische problemen.

Iedere deelnemer maakt een eigen online actiepagina aan waarmee je eenvoudig fondsen kunt werven. Hulp nodig? Check onze wervingstips hier.

18 SEPTEMBER, START- EN EINDLOCATIE: DORP DE HOOP

De details

De 200 km Challenge kun je individueel of met een team rijden. Teams hebben een maximum van 12 deelnemers. De Challenge begint op 18 september rond 07.00 bij Dorp De Hoop en vindt plaats in Zeeland. Tussen 14.00 - 16.30 hopen wij de deelnemers weer te zien bij de finish.

De route is 200 km lang en er zijn 3 rustpunten op de route en halverwege is een rustpunt met lunch. 

De wisselpunten

De start- en eindlocatie is Dorp De Hoop in Dordrecht. In Kamperland is een wisselpunt. 

Kamperland – RCN vakantiepark de Schotsman

De vereisten

Als vanzelfsprekend is een goede fietshelm verplicht. Voor de rest vragen wij alleen jouw inzet en een goed humeur. 

De inschrijving

De inschrijfkosten bedragen €50,- en bij deelname wordt verwacht dat je minimaal €250,- inzamelt per deelnemer. Bovenaan deze pagina vind je de inschrijfknop.

Bij je eerste deelname aan Cycle for Hope krijg je gratis het Cycle for Hope-wielershirt. Dit shirt en andere kleding is ook te koop.

De fondsenwerving

Iedere deelnemer, zowel fietser als begeleider, maakt na inschrijving een persoonlijke actiepagina aan. Met deze pagina kun je eenvoudig geld inzamelen voor onze cliënten. Heb je hulp nodig bij het werven van fondsen? Check dan onze wervingstips. 

Rustpunt

De start- en eindlocatie is Dorp De Hoop in Dordrecht. In Kamperland is een rustpunt.

Kamperland – RCN vakantiepark de Schotsman

CFH_MG_6827
CFH_MG_6953
cfh_mg_6885_1_20210224_094803
Zoek je eigen grenzen op en ervaar voor even wat onze cliënten elke dag ervaren