CFH2021-LOWRES-102-McklinFotografie
Teamestafette

24u Team Trial MTB

Modder. Uitstekende boomstronken. Onvoorspelbare onverharde paden. Takken in je gezicht. Krappe bochten. Onpeilbare plassen. Materiaalpech. Vallen en weer opstaan. Dag én nacht afzien en elkaar er doorheen slepen. Dat is de 24 uurs Team Trial MTB. Confronteer jezelf, help een ander. 

Datum20 t/m 21 mei 2022
LocatieVolgt
Inschrijfkosten€50,- deelnemers | €25,- begeleiders | Inclusief shirt!

Je hebt nog

0 dagen 0 uren 0 minuten 0 seconden

om je voor te bereiden

1 deelnemers uit 1 teams hebben samen al 1 donaties opgehaald voor een bedrag van

€ 10

Ga de uitdaging aan

De 24 uurs Team Trial MTB is voor doorzetters en bikkelaars. In een volledig etmaal vlieg je over onverharde kronkelpaden. Het zijn zware tochten die zelden zonder kleerscheuren worden volbracht. Overdag rijd je pittige rondes over onverharde paden en ’s nachts moet je vertrouwen op je eigen licht en het achterlicht van degene voor je. Want gelukkig ben je niet alleen, maar help je elkaar als team. Samen beleef je hoogte- en dieptepunten en breng je deze uitdaging tot een goed eind.

Inschrijving & fondsenwerving

De inschrijfkosten bedragen €50,00 voor een fietser en €25,00 voor een begeleider. Samen met je team zamel je per deelnemer minimaal €450,00 in voor mensen die worstelen met een verslaving of psychische problemen. 

Iedere deelnemer maakt een eigen online actiepagina aan waarmee je eenvoudig fondsen kunt werven. Hulp nodig? Check onze wervingstips hier.

20-21 MEI, START- EN EINDLOCATIE: VOLGT

De details

De 2022-editie start op 20 mei om 16.30. 24 uur later kom je aan bij de finish. Overdag rijd je pittige rondes over onverharde paden en ’s nachts moet je vertrouwen op je eigen licht en het achterlicht van degene voor je.

Er zijn 2 rustpunten: 1 op de dagroute en 1 bij de finish. Drinken en catering wordt verzorgd, inclusief een afsluitende maaltijd.  

De vereisten

Omdat je tijdens dit evenement ook 's nachts moet fietsen, is goede verlichting een vereiste. Een goede fietshelm is ook verplicht.

We fietsen voor het werk van De Hoop en zijn daarom een alcohol- en drugsvrij evenement.

De slaapplekken

Een kampeergelegenheid kan verzorgd worden op aanvraag. Let op! Dit gaat alleen over een kampeerplek. Je bent zelf verantwoordelijk voor het meenemen van kampeerspullen, zoals een tent, camper of caravan.

De begeleiders

Begeleiders zijn onmisbaar voor ieder team. Zij zorgen voor vervoer, maaltijden, het klaarleggen van slaapplekken, het onderhoud van fietsen en allerlei hand-en-spandiensten. Zorg dat je voldoende begeleiders meeneemt. Tijdens het evenement neemt een begeleider de taak van teamcaptain over.

De inschrijving

De inschrijfkosten bedragen €50,- voor een fietser en €25 voor een begeleider. Bij deelname wordt verwacht dat je minimaal €450,- inzamelt per deelnemer. Bovenaan deze pagina vind je de inschrijfknop.

Bij je deelname aan dit evenement van Cycle for Hope krijg je gratis het Cycle for Hope-wielershirt. Dit shirt en andere kleding is ook te koop in de webwinkel.

Eén deelnemer is teamcaptain en onderhoudt het contact met de organisatie, ook in de voorbereidingsperiode. Hij is de kartrekker van het team en degene die de teampagina op de website aanmaakt.

De fondsenwerving

Iedere deelnemer, zowel fietser als begeleider, maakt na inschrijving een persoonlijke actiepagina aan. Met deze pagina kun je eenvoudig geld inzamelen voor onze cliënten. Heb je hulp nodig bij het werven van fondsen? Check dan onze wervingstips. 

DSC06440
20160402-DSC08780
IMG_7883
Zoek je eigen grenzen op en ervaar voor even wat onze cliënten elke dag ervaren