DSC06432-2EDITmirrored
Teamestafette

24u Team Trial MTB

Modder. Uitstekende boomstronken. Onvoorspelbare onverharde paden. Takken in je gezicht. Krappe bochten. Onpeilbare plassen. Materiaalpech. Vallen en weer opstaan. Dag én nacht afzien en elkaar er doorheen slepen. Dat is de 24 uurs Team Trial MTB. Confronteer jezelf, help een ander. 

Datum16 en 17 juli 2021
LocatieHoreb | Kuiltjesweg 55 7361TC, Beekbergen
Afstand27 km overdag, 10 km 's nachts
Inschrijfkosten€50,- deelnemers | €25,- begeleiders | Inclusief shirt!

Je hebt nog

0 dagen 0 uren 0 minuten 0 seconden

om je voor te bereiden

40 deelnemers uit 6 teams hebben samen al 507 donaties opgehaald voor een bedrag van

€ 19.572

Ga de uitdaging aan

De 24 uurs Team Trial MTB is voor doorzetters en bikkelaars. In een volledig etmaal vlieg je over onverharde kronkelpaden door het Veluwse bos- en heuvellandschap. Het zijn zware tochten die zelden zonder kleerscheuren worden volbracht. Overdag rijd je rondes van 27 kilometer, bij de 10 kilometer rondes 's nachts moet je vertrouwen op je eigen licht en het achterlicht van degene voor je. Want gelukkig ben je niet alleen, maar help je elkaar als team. Samen beleef je hoogte- en dieptepunten en breng je deze uitdaging tot een goed eind.

Inschrijving & fondsenwerving

De inschrijfkosten bedragen €50,00. Samen met je team zamel je per deelnemer minimaal €250,00 in voor mensen die worstelen met een verslaving of psychische problemen. 

Iedere deelnemer maakt een eigen online actiepagina aan waarmee je eenvoudig fondsen kunt werven. Hulp nodig? Check onze wervingstips hier.

16-17 JULI, START- EN EINDLOCATIE: DE VELUWE

De details

De 2021-editie start op 16 juli tussen 16.00 en 18.00 (de juiste starttijd volgt nog) in Beekbergen. 24 uur later kom je aan bij de finish. Overdag fiets je een route van 27 km en ’s nachts 10 km. Je rijdt grotendeels over onverharde paden met een aantal mooie single tracks. Er zijn 2 rustpunten: 1 op de dagroute en 1 bij de finish. Drinken en catering wordt verzorgd, inclusief een afsluitende maaltijd.  

De vereisten

Omdat je tijdens dit evenement ook 's nachts moet fietsen, is goede verlichting een vereiste. Een goede fietshelm is ook verplicht.

De slaapplekken

Een kampeergelegenheid kan verzorgd worden op aanvraag. Let op! Dit gaat alleen over een kampeerplek. Je bent zelf verantwoordelijk voor het meenemen van kampeerspullen, zoals een tent, camper of caravan.

De begeleiders

Begeleiders zijn onmisbaar voor ieder team. Zij zorgen voor vervoer, maaltijden, het klaarleggen van slaapplekken, het onderhoud van fietsen en allerlei hand-en-spandiensten. Zorg dat je voldoende begeleiders meeneemt. Tijdens het evenement neemt een begeleider de taak van teamcaptain over.

De inschrijving

De inschrijfkosten bedragen €50,- en bij deelname wordt verwacht dat je minimaal €250,- inzamelt per deelnemer. Bovenaan deze pagina vind je de inschrijfknop.

Bij je deelname aan dit evenement van Cycle for Hope krijg je gratis het Cycle for Hope-wielershirt. Dit shirt en andere kleding is ook te koop.

Eén deelnemer is teamcaptain en onderhoudt het contact met de organisatie, ook in de voorbereidingsperiode. Hij is de kartrekker van het team en degene die de teampagina op de website aanmaakt.

De fondsenwerving

Iedere deelnemer, zowel fietser als begeleider, maakt na inschrijving een persoonlijke actiepagina aan. Met deze pagina kun je eenvoudig geld inzamelen voor onze cliënten. Heb je hulp nodig bij het werven van fondsen? Check dan onze wervingstips. 

Route

In 2021 fietsen we overdag 27 km en 's nachts 10 km in de omgeving van Hoenderloo en Beekbergen. De route bestaat voornamelijk uit onverharde paden. De route is uitgezet en is ook via GPX te volgen. Hieronder kun je de route alvast bekijken op de kaart. 

Download hier de GPX nachtroute

Download hier de GPX dagroute

DSC06440
20160402-DSC08780
IMG_7883
Zoek je eigen grenzen op en ervaar voor even wat onze cliënten elke dag ervaren