CycleForHope_74_2022
Teamestafette

24u Team Trial Race

Inschrijven voor de 24 uurs Team Trial Race is helaas niet meer mogelijk. Kies uit een van onze andere tochten. 

Wil jij de zon zien ondergaan en weer zien opkomen op de fiets? Dan is de 24 uurs Team Trial Race wat voor jou. 24 lange uren samen met je team afzien en doorzetten. Door weer en wind, door dik en dun, door dag en nacht. Confronteer jezelf, help een ander.

Datum20 t/m 21 mei 2022
Locatie‘t Veluws Hof, Hoenderloo
AfstandMinimaal 200 km (keuze uit 4 etappes)
Inschrijf­kosten€50,- fietsers | €25,- begeleiders | Inclusief shirt!

Evenement is afgesloten.
Je kunt niet meer doneren of in actie komen.

Meer informatie

36 deelnemers hielpen mee 593 donaties op te halen voor een megabedrag van maar liefst

€ 105.494

Ga de uitdaging aan

De 24 uurs Team Trial Race werd in 2020 voor het eerst gereden als alternatief voor Rondje Nederland. Beide evenementen zijn zware en uitputtende tochten, maar de 24 uurs TTR is kleiner opgezet, duurt 1 dag en blijft op dezelfde locatie. Maar korter betekent niet makkelijker, want je hebt geen enkel excuus om niet alles te geven en jezelf helemaal leeg te fietsen gedurende die 24 uur. Zet samen met je team alles op alles en onderga deze mooie fietservaring.

Succesvol verstuurd

Je formulier is succesvol verzonden. Je ontvangt het draaiboek per mail!

Draaiboek

Laat je e-mailadres achter en ontvang het draaiboek voor 24U Team Trial Race 2022.

Inschrijving & fondsenwerving

De inschrijfkosten bedragen €50,- voor een fietser en €25,- voor een begeleider. Samen met je team zamel je per deelnemer €450,- in voor mensen die worstelen met een verslaving of psychische problemen.

Iedere deelnemer en begeleider maakt een eigen online actiepagina aan waarmee je eenvoudig fondsen kunt werven. Hulp nodig? Check onze wervingstips hier.

20-21 MEI, START- EN EINDLOCATIE: 'T VELUWS HOF

De details

De 24 uurs Team Trial Race is een teamestafette. Teams bestaan uit minimaal 2 en maximaal 12 deelnemers en er zitten altijd minimaal 2 personen op de fiets.

Bij een samenstelling van 12 wielrenners en 3 subteams fiets je minimaal 2 etappes. Als de samenstelling van je team anders is, kan daarmee je estafette schema anders zijn. Je mag per deelnemers of subteams meer dan 2 etappes rijden.

Het evenement start op 20 mei om 16.00 uur. Er zijn 4 routes van 100 km en die kun je via GPX volgen.  Bij de start- en finishlijn is een rustpunt waar drinken en catering wordt verzorgd, inclusief een afsluitende maaltijd. Voor overige rustpunten zijn teams zelf verantwoordelijk. 

De inschrijving

De inschrijfkosten bedragen €50,- voor een fietser en €25,- voor een begeleider. Samen met je team zamel je per deelnemer €450,- in voor mensen die worstelen met een verslaving of psychische problemen. Bovenaan deze pagina vind je de inschrijfknop.

Bij je deelname aan dit evenement van Cycle for Hope krijg je gratis het Cycle for Hope-wielershirt. Dit shirt en andere kleding is ook te koop in de webwinkel.

Eén deelnemer is teamcaptain en onderhoudt het contact met de organisatie, ook in de voorbereidingsperiode. Hij is de kartrekker van het team en degene die de teampagina op de website aanmaakt.

De begeleiders

Begeleiders zijn onmisbaar voor ieder team. Zij zorgen voor vervoer, maaltijden, het klaarleggen van slaapplekken, het onderhoud van fietsen en allerlei hand-en-spandiensten. Zorg dat je voldoende begeleiders meeneemt.

De route

Voor dit evenement kun je kiezen uit 4 routes. Deze routes zijn uitgezet en zijn te volgen via GPX. Heb je geen fietsnavigatie? Dan kun je die huren via partner Waypoint.

Klik hieronder voor de routes:

Route 1

Route 2

Route 3

Route 4

De eerste route is onderaan op deze pagina te zien op de kaart.

De slaapplekken

Wij verzorgen een kampeergelegenheid. De teamcaptain geeft voor zondag 1 mei op hoeveel plekken het team nodig heeft. Let op! Dit gaat alleen over een kampeerplek. Je bent zelf verantwoordelijk voor het meenemen van kampeerspullen, zoals een tent, camper of caravan.

De vereisten

Omdat je tijdens dit evenement ook 's nachts moet fietsen, is goede verlichting en een reflecterend hesje een vereiste. Een goede fiets en een fietshelm zijn verplicht. 

We fietsen voor het werk van De Hoop. Bij de uitvoering van het evenement worden we geholpen door (ex)cliënten van De Hoop. Het gebruik van alcohol en drugs is daarom verboden.  

Wees solidair!

Deelname is op eigen risico, de organisatie aanvaard geen enkele aansprakelijkheid.

CFH_MG_6624
DSC08276
CFH_MG_6871
Zoek je eigen grenzen op en ervaar voor even wat onze cliënten elke dag ervaren