cfh_mg_6916_1_20210224_094241
Teamestafette

24u Team Trial Race

Wil jij de zon zien ondergaan en weer zien opkomen op de fiets? Dan is de 24 uurs Team Trial Race wat voor jou. 24 lange uren samen met je team afzien en doorzetten. Door weer en wind, door dik en dun, door dag en nacht. Confronteer jezelf, help een ander.

Datum20 t/m 21 mei 2022
LocatieVolgt
Afstandminimaal 200km, (keuze uit 4 etappes)
Inschrijfkosten€50,- fietsers | €25,- begeleiders | Inclusief shirt!

Je hebt nog

0 dagen 0 uren 0 minuten 0 seconden

om je voor te bereiden

1 deelnemers uit 1 teams hebben samen al 1 donaties opgehaald voor een bedrag van

€ 25

Ga de uitdaging aan

De 24 uurs Team Trial Race werd in 2020 voor het eerst gereden als alternatief voor Rondje Nederland. Beide evenementen zijn zware en uitputtende tochten, maar de 24 uurs TTR is kleiner opgezet, duurt 1 dag en blijft op dezelfde locatie. Maar korter betekent niet makkelijker, want je hebt geen enkel excuus om niet alles te geven en jezelf helemaal leeg te fietsen gedurende die 24 uur. Zet samen met je team alles op alles en onderga deze mooie fietservaring.

Inschrijving & fondsenwerving

De inschrijfkosten bedragen €50,- voor een fietser en €25,- voor een begeleider. Samen met je team zamel je per deelnemer €450,- in voor mensen die worstelen met een verslaving of psychische problemen.

Iedere deelnemer en begeleider maakt een eigen online actiepagina aan waarmee je eenvoudig fondsen kunt werven. Hulp nodig? Check onze wervingstips hier.

20-21 MEI, START- EN EINDLOCATIE: VOLGT

De details

De 24 uurs Team Trial Race is een teamestafette. Teams bestaan uit minimaal 2 en maximaal 12 deelnemers en er zit altijd minimaal 1 persoon op de fiets. 

Het evenement start op 20 mei om 16.00 uur. Er zijn 4 routes van 100 km en die kun je via GPX volgen.  Bij de start- en finishlijn is een rustpunt waar drinken en catering wordt verzorgd, inclusief een afsluitende maaltijd. Voor overige rustpunten zijn teams zelf verantwoordelijk. 

De vereisten

Omdat je tijdens dit evenement ook 's nachts moet fietsen, is goede verlichting een vereiste. Een goede fietshelm is ook verplicht.

We fietsen voor het werk van De Hoop en zijn daarom een alcohol- en drugsvrij evenement.

De slaapplekken

Een kampeergelegenheid kan verzorgd worden op aanvraag. Let op! Dit gaat alleen over een kampeerplek. Je bent zelf verantwoordelijk voor het meenemen van kampeerspullen, zoals een tent, camper of caravan.

De begeleiders

Begeleiders zijn onmisbaar voor ieder team. Zij zorgen voor vervoer, maaltijden, het klaarleggen van slaapplekken, het onderhoud van fietsen en allerlei hand-en-spandiensten. Zorg dat je voldoende begeleiders meeneemt.

De navigatie

Voor dit evenement kun je kiezen uit 4 routes. Deze routes zijn niet uitgezet maar zijn te volgen via GPX. Heb je geen fietsnavigatie? Dan kun je die huren via partner Waypoint. 

De inschrijving

De inschrijfkosten bedragen €50,- voor een fietser en €25,- voor een begeleider. Samen met je team zamel je per deelnemer €450,- in voor mensen die worstelen met een verslaving of psychische problemen. Bovenaan deze pagina vind je de inschrijfknop.

Bij je deelname aan dit evenement van Cycle for Hope krijg je gratis het Cycle for Hope-wielershirt. Dit shirt en andere kleding is ook te koop in de webwinkel.

Eén deelnemer is teamcaptain en onderhoudt het contact met de organisatie, ook in de voorbereidingsperiode. Hij is de kartrekker van het team en degene die de teampagina op de website aanmaakt.

CFH_MG_6624
DSC08276
CFH_MG_6871
Zoek je eigen grenzen op en ervaar voor even wat onze cliënten elke dag ervaren