cfh_mg_6916_1_20210224_094241
Teamestafette

24u Team Trial Race

Wil jij de zon zien ondergaan en weer zien opkomen op de fiets? Dan is de 24 uurs Team Trial Race wat voor jou. 24 lange uren samen met je team afzien en doorzetten. Door weer en wind, door dik en dun, door dag en nacht. Confronteer jezelf, help een ander.

Datum16 en 17 juli 2021
LocatieHoreb | Kuiltjesweg 55 7361TC, Beekbergen
Afstand4 routes van 100 km
Inschrijfkosten€50,- deelnemers | €25,- begeleiders | Inclusief shirt!

Je hebt nog

0 dagen 0 uren 0 minuten 0 seconden

om je voor te bereiden

38 deelnemers uit 2 teams hebben samen al 505 donaties opgehaald voor een bedrag van

€ 19.244

Ga de uitdaging aan

De 24 uurs Team Trial Race werd in 2020 voor het eerst gereden als alternatief voor Rondje Nederland. Beide evenementen zijn zware en uitputtende tochten, maar de 24 uurs TTR is kleiner opgezet, duurt 1 dag en blijft op dezelfde locatie. Maar korter betekent niet makkelijker, want je hebt geen enkel excuus om niet alles te geven en jezelf helemaal leeg te fietsen gedurende die 24 uur. Zet samen met je team alles op alles en onderga deze mooie fietservaring.

Inschrijving & fondsenwerving

De inschrijfkosten bedragen €50,00. Samen met je team zamel je per deelnemer minimaal €250,00 in voor mensen die worstelen met een verslaving of psychische problemen. 

Iedere deelnemer maakt een eigen online actiepagina aan waarmee je eenvoudig fondsen kunt werven. Hulp nodig? Check onze wervingstips hier.

16-17 JULI, START- EN EINDLOCATIE: DE VELUWE

De details

De 24 uurs Team Trial Race is een teamestafette. Teams bestaan uit minimaal 2 en maximaal 12 deelnemers en er zit altijd minimaal 1 persoon op de fiets. 

Het evenement start op 16 juli juni tussen 16.00 en 18.00 (de juiste starttijd volgt nog) in Beekbergen. 24 uur later kom je aan bij de finish. Er zijn 4 routes van 100 km en die kun je via GPX volgen.  Bij de start- en finishlijn is een rustpunt waar drinken en catering wordt verzorgd, inclusief een afsluitende maaltijd. Voor overige rustpunten zijn teams zelf verantwoordelijk. 

De vereisten

Omdat je tijdens dit evenement ook 's nachts moet fietsen, is goed verlichting een vereiste. Een goede fietshelm is ook verplicht.

De slaapplekken

Een kampeergelegenheid kan verzorgd worden op aanvraag. Let op! Dit gaat alleen over een kampeerplek. Je bent zelf verantwoordelijk voor het meenemen van kampeerspullen, zoals een tent, camper of caravan.

De begeleiders

Begeleiders zijn onmisbaar voor ieder team. Zij zorgen voor vervoer, maaltijden, het klaarleggen van slaapplekken, het onderhoud van fietsen en allerlei hand-en-spandiensten. Zorg dat je voldoende begeleiders meeneemt.

De navigatie

Voor dit evenement kun je kiezen uit 4 routes. Deze routes zijn niet uitgezet maar zijn te volgen via GPX. Heb je geen fietsnavigatie? Dan kun je die huren via Waypoint. 

De inschrijving

De inschrijfkosten bedragen €50,- en bij deelname wordt verwacht dat je minimaal €250,- inzamelt per deelnemer. Bovenaan deze pagina vind je de inschrijfknop.

Bij je deelname aan dit evenement van Cycle for Hope krijg je gratis het Cycle for Hope-wielershirt. Dit shirt en andere kleding is ook te koop.

Eén deelnemer is teamcaptain en onderhoudt het contact met de organisatie, ook in de voorbereidingsperiode. Hij is de kartrekker van het team en degene die de teampagina op de website aanmaakt.

Route

Er zijn 4 routes van 100 km die gereden kunnen worden in de omgeving van Hoenderloo en Beekbergen. De gekozen route kun je via GPX-bestanden invoeren in je fietsnavigatie. De routes zijn hieronder te zien op de kaart. Er is 1 rustpunt bij de start/finish. Voor overige rustpunten ben je zelf verantwoordelijk.

Download routes voor GPX:

Horeb 1
Horeb 2
Horeb 3 (Niet in de nacht, mag niet over de Posbank)
Horeb 4 (In de nacht niet met auto over de Holterberg, fiets mag wel)

Routes Komoot: 

1) Horeb 1 | rit | Komoot
2) Horeb 2 | rit | Komoot
3) Horeb 3 (Niet in de nacht, mag niet over de Posbank) | rit | Komoot
4) Horeb 4 (In de nacht niet met auto over de Holterberg, fiets mag wel) | rit | Komoot

CFH_MG_6624
DSC08276
CFH_MG_6871
Zoek je eigen grenzen op en ervaar voor even wat onze cliënten elke dag ervaren