5792f0de-837b-48d6-ab7e-ecbf3e044c32
Individueel / Team

4 uurs MTB Family

Afzien op de mountainbike, maar dan met de hele familie! Hebben je kinderen te veel energie? Zit je al veel te lang thuis op elkaars lip vanwege de lockdown? Gooi dan alles eruit tijdens de 4 uurs MTB Family. Na afloop is iedereen uitgeput en hebben jullie je samen ingespannen voor een goed doel.

Datum21 mei 2022
LocatieVolgt
Inschrijfkosten€15,-

Je hebt nog

0 dagen 0 uren 0 minuten 0 seconden

om je voor te bereiden

Ga de uitdaging aan

Ook voor kinderen (en familieleden die het iets rustiger aan willen doen) hebben wij een mooie uitdaging. Tijdens de 4 uurs MTB Family maak je kennis met de grillige bospaden en word je doorzettingsvermogen op de proef gesteld. Is één rondje toch te makkelijk? Ga dan nog een keer en maak de uitdaging voor jezelf zwaarder. Op die manier ervaar je een klein beetje wat onze cliënten elke dag ervaren en haal je op een sportieve manier geld voor ze op.

Inschrijving & fondsenwerving

De inschrijfkosten bedragen €15,-. Iedere deelnemer zamelt minimaal €50,- in voor mensen die worstelen met een verslaving of psychische problemen.

Iedere deelnemer maakt een eigen online actiepagina aan waarmee je eenvoudig fondsen kunt werven. Hulp nodig? Check onze wervingstips hier.

21 MEI, START- EN EINDLOCATIE: VOLGT

De details

De 4 uurs MTB Family is individueel of als teamestafette te rijden. Teams hebben een maximum van 12 deelnemers. De uitdaging begint op 21 mei om 11.00 en eindigt rond 15.00.

Je rijd rondjes en er is een rustpunt bij de finish. Drinken en catering wordt verzorgd en aan het einde van de dag is er een gezamenlijke afsluitende maaltijd.

De vereisten

Als vanzelfsprekend is een goede fietshelm verplicht. Voor de rest vragen wij alleen jouw inzet en een goed humeur. 

We fietsen voor het werk van De Hoop en zijn daarom een alcohol- en drugsvrij evenement.

De inschrijving

De inschrijfkosten bedragen €15,- en bij deelname wordt verwacht dat je minimaal €50,- inzamelt per deelnemer. Bovenaan deze pagina vind je de inschrijfknop.

In onze webwinkel kun je Cycle for Hope fietskleding bestellen. Zo fiets je in stijl mee. De opbrengsten gaan uiteraard naar onze cliënten.

De fondsenwerving

Iedere deelnemer maakt na inschrijving een persoonlijke actiepagina aan. Met deze pagina kun je eenvoudig geld inzamelen voor onze cliënten. Heb je hulp nodig bij het werven van fondsen? Check dan onze wervingstips. 

Route

De locatie van de 4 uurs MTB Family wordt nog bekend gemaakt. De route wordt uitgezet en is beschikbaar via GPX navigatie. Bij de finish is een rustpunt waar voor eten en drinken wordt gezorgd.

Bekijk hier de GPX route van vorig jaar.

20160402-DSC07927
20160402-DSC08015
DSC06972
Zoek je eigen grenzen op en ervaar voor even wat onze cliënten elke dag ervaren