DSC05867
Individueel / Team

4 uurs MTB Family

Afzien op de mountainbike, maar dan met de hele familie! Hebben je kinderen te veel energie? Zit je al veel te lang thuis op elkaars lip vanwege de lockdown? Gooi dan alles eruit tijdens de 4 uurs MTB Family. Na afloop is iedereen uitgeput en hebben jullie je samen ingespannen voor een goed doel.

Datum17 juli 2021
LocatieHoreb | Kuiltjesweg 55 7361TC, Beekbergen
Afstand10 km
Inschrijfkosten€25,-

Dit evenement heeft al plaats gevonden.

6 deelnemers uit 2 teams hebben samen al 54 donaties opgehaald voor een bedrag van

€ 1.705

Ga de uitdaging aan

Ook voor kinderen (en familieleden die het iets rustiger aan willen doen) hebben wij een mooie uitdaging. Tijdens de 4 uurs MTB Family maak je kennis met de grillige bospaden van de Veluwe en word je doorzettingsvermogen op de proef gesteld. En is 1 rondje van 10 km toch te makkelijk? Ga dan nog een keer en maak de uitdaging voor jezelf zwaarder. Op die manier ervaar je een klein beetje wat onze cliënten elke dag ervaren en haal je op een sportieve manier geld voor ze op.

Inschrijving & fondsenwerving

De inschrijfkosten bedragen €25,-. Samen met je team zamel je per deelnemer minimaal €200,- in voor mensen die worstelen met een verslaving of psychische problemen.

Iedere deelnemer maakt een eigen online actiepagina aan waarmee je eenvoudig fondsen kunt werven. Hulp nodig? Check onze wervingstips hier.

17 JULI, START- EN EINDLOCATIE: DE VELUWE

De details

De 4 uurs MTB Family is individueel of als teamestafette te rijden. Teams hebben een maximum van 12 deelnemers. De uitdaging begint op 17 juli tussen 10.00 en 12.00 op de Veluwe in Beekbergen en eindigt tussen 16.00 en 18.00.

De ronde is 10 kilometer lang en er is een rustpunt bij de finish. Drinken en catering wordt verzorgd en aan het einde van de dag is er een gezamenlijke afsluitende maaltijd.

De vereisten

Als vanzelfsprekend is een goede fietshelm verplicht. Voor de rest vragen wij alleen jouw inzet en een goed humeur. 

De inschrijving

De inschrijfkosten bedragen €25,- en bij deelname wordt verwacht dat je minimaal €200,- inzamelt per deelnemer. Bovenaan deze pagina vind je de inschrijfknop.

Bij je eerste deelname aan Cycle for Hope krijg je gratis het Cycle for Hope-wielershirt. Dit shirt en andere kleding is ook te koop. De opbrengsten gaan uiteraard naar onze cliënten.

De fondsenwerving

Iedere deelnemer, zowel fietser als begeleider, maakt na inschrijving een persoonlijke actiepagina aan. Met deze pagina kun je eenvoudig geld inzamelen voor onze cliënten. Heb je hulp nodig bij het werven van fondsen? Check dan onze wervingstips. 

Route

De 4 uurs MTB Family van dit jaar wordt verreden bij Beekbergen op de Veluwe. De ronde is 10 km lang en hieronder te zien op de kaart. De route is uitgezet en beschikbaar via GPX navigatie. Bij de finish is een rustpunt waar voor eten en drinken wordt gezorgd.

Download hier de GPX route.

20160402-DSC07927
20160402-DSC08015
DSC06972
Zoek je eigen grenzen op en ervaar voor even wat onze cliënten elke dag ervaren