5792f0de-837b-48d6-ab7e-ecbf3e044c32
Individueel / Team

4 uurs MTB Family

Afzien op de mountainbike, maar dan met de hele familie! Hebben je kinderen te veel energie? Gooi dan alles eruit tijdens de 4 uurs MTB Family. Na afloop is iedereen uitgeput en hebben jullie je samen ingespannen voor een goed doel.

Datum10 september 2022
Locatie‘t Veluws Hof, Hoenderloo
Inschrijf­kosten€15,-

Meer informatie

Je hebt nog

0 dagen 0 uren 0 minuten 0 seconden

om je voor te bereiden

2 deelnemers uit 1 teams hebben samen al 10 donaties opgehaald voor een bedrag van

€ 232

Ga de uitdaging aan

Ook voor kinderen (en familieleden die het iets rustiger aan willen doen) hebben wij een mooie uitdaging. Tijdens de 4 uurs MTB Family maak je kennis met de grillige bospaden en word je doorzettingsvermogen op de proef gesteld. Is één rondje toch te makkelijk? Ga dan nog een keer en maak de uitdaging voor jezelf zwaarder. Op die manier ervaar je een klein beetje wat onze cliënten elke dag ervaren en haal je op een sportieve manier geld voor ze op.

Inschrijving & fondsenwerving

De inschrijfkosten bedragen €15,-. Iedere deelnemer zamelt minimaal €50,- in voor mensen die worstelen met een verslaving of psychische problemen.

Iedere deelnemer maakt een eigen online actiepagina aan waarmee je eenvoudig fondsen kunt werven. Hulp nodig? Check onze wervingstips hier.

10 SEPTEMBER, START- EN EINDLOCATIE: 'T VELUWS HOF

De details

De 4 uurs MTB Family is individueel of als teamestafette te rijden. Teams hebben een maximum van 12 deelnemers. Kinderen onder de 16 jaar mogen alleen onder begeleiding de route fietsen. De uitdaging begint op 10 september om 11.00 en eindigt rond 15.00.

Je rijd rondjes en er is een rustpunt bij de finish. Drinken en catering wordt verzorgd en aan het einde van de dag is er een gezamenlijke afsluitende maaltijd.

De inschrijving

De inschrijfkosten bedragen €15,- en bij deelname wordt verwacht dat je minimaal €50,- inzamelt per deelnemer. Bovenaan deze pagina vind je de inschrijfknop.

In onze webwinkel kun je Cycle for Hope fietskleding bestellen. Zo fiets je in stijl mee. De opbrengsten gaan uiteraard naar onze cliënten.

De route 

De route is speciaal voor kinderen gemaakt en is ongeveer 10 km lang. Op deze route hebben kinderen voorrang. De route is uitgezet en kun je via GPX-bestanden invoeren in je fietsnavigatie.

De route is onderaan op deze pagina te zien op de kaart. Wil je meer uitdaging? Maak gebruik van de andere dagroute van ongeveer 25 km. Let op! Hier fietsen alle deelnemers. Training is vereist.

Download de route hier als GPX.

De vereisten

Als vanzelfsprekend zijn een goede fiets en een fietshelm verplicht. 

We fietsen voor het werk van De Hoop. Bij de uitvoering van het evenement worden we geholpen door (ex)cliënten van De Hoop. Het gebruik van alcohol en drugs zijn daarom verboden.

Wees solidair!

Deelname is op eigen risico, de organisatie aanvaard geen enkele aansprakelijkheid.

De fondsenwerving

Iedere deelnemer maakt na inschrijving een persoonlijke actiepagina aan. Met deze pagina kun je eenvoudig geld inzamelen voor onze cliënten. Heb je hulp nodig bij het werven van fondsen? Check dan onze wervingstips. 

20160402-DSC07927
20160402-DSC08015
DSC06972
Zoek je eigen grenzen op en ervaar voor even wat onze cliënten elke dag ervaren