MF16784
Individueel / Team

8 uurs MTB Challenge

Modder. Boomstronken. Onverharde paden. Krappe bochten. Diepe plassen. Nee, de 8 uurs MTB Challenge is niet geschikt voor softies. Wie valt, staat weer op en gaat door. Je zoekt je eigen grenzen op en je blijft gaan, ook als je denkt dat je niet meer kan. Confronteer jezelf, help een ander.

Datum21 mei 2022
LocatieVolgt
Inschrijfkosten€25,-

Je hebt nog

0 dagen 0 uren 0 minuten 0 seconden

om je voor te bereiden

Ga de uitdaging aan

Waarschuwing! De 8 uurs MTB Challenge is alleen geschikt voor mensen die tegen een stootje kunnen. In 8 uur tijd vlieg je over onverharde kronkelpaden door het Veluwse bos- en heuvellandschap. Het zijn rondes van 27 zware kilometers  die je niet in de koude kleren gaan zitten. Alleen of met een team zoek je je fysieke en mentale grenzen op en breng je deze uitdaging tot een goed eind.

Inschrijving & fondsenwerving

De inschrijfkosten bedragen €25,-. Samen met je team zamel je per deelnemer minimaal €350,- in voor mensen die worstelen met een verslaving of psychische problemen. 

Iedere deelnemer maakt een eigen online actiepagina aan waarmee je eenvoudig fondsen kunt werven. Hulp nodig? Check onze wervingstips hier.

21 MEI, START- EN EINDLOCATIE: VOLGT

De details

De 8 uurs MTB Challenge kun je individueel of met een team rijden. Teams hebben een maximum van 12 deelnemers. De Challenge begint op 21 mei om 08.30 en finisht om 16.30. 

De route gaat grotendeels over onverharde wegen. Er zijn 2 rustpunten; 1 op de dagroute en 1 bij de finish. Aan het einde van de dag is er een gezamenlijke afsluitende maaltijd. 

De vereisten

Als vanzelfsprekend is een goede fietshelm verplicht. Voor de rest vragen wij alleen jouw inzet en een goed humeur. 

We fietsen voor het werk van De Hoop en zijn daarom een alcohol- en drugsvrij evenement.

De inschrijving

De inschrijfkosten bedragen €25,- en bij deelname wordt verwacht dat je minimaal €350,- inzamelt per deelnemer. Bovenaan deze pagina vind je de inschrijfknop.

Bij je eerste deelname aan Cycle for Hope krijg je gratis het Cycle for Hope-wielershirt. Dit shirt en andere kleding is ook te koop via de webwinkel.

De fondsenwerving

Iedere deelnemer maakt na inschrijving een persoonlijke actiepagina aan. Met deze pagina kun je eenvoudig geld inzamelen voor onze cliënten. Heb je hulp nodig bij het werven van fondsen? Check dan onze wervingstips. 

Route

De 8 uurs MTB Challenge is grotendeels onverhard met mooie single tracks. De route is uitgezet en kun je via GPX-bestanden invoeren in je fietsnavigatie. De route van vorig jaar is hieronder te zien op de kaart. Er zijn 2 rustpunten; 1 op de route en 1 bij de start/finish.

Download hier de GPX route van 2021.

MF16718
MF18198
MF18013
Zoek je eigen grenzen op en ervaar voor even wat onze cliënten elke dag ervaren