IMG_7457
Individueel / Team

8 uurs MTB Challenge

Modder. Boomstronken. Onverharde paden. Krappe bochten. Diepe plassen. Nee, de 8 uurs MTB Challenge is niet geschikt voor softies. Wie valt, staat weer op en gaat door. Je zoekt je eigen grenzen op en je blijft gaan, ook als je denkt dat je niet meer kan. Confronteer jezelf, help een ander.

Datum17 juli 2021
LocatieHoreb | Kuiltjesweg 55 7361TC, Beekbergen
Afstand27 km
Inschrijfkosten€25,-

Dit evenement heeft al plaats gevonden.

36 deelnemers uit 6 teams hebben samen al 628 donaties opgehaald voor een bedrag van

€ 25.204

Ga de uitdaging aan

Waarschuwing! De 8 uurs MTB Challenge is alleen geschikt voor mensen die tegen een stootje kunnen. In 8 uur tijd vlieg je over onverharde kronkelpaden door het Veluwse bos- en heuvellandschap. Het zijn rondes van 27 zware kilometers  die je niet in de koude kleren gaan zitten. Alleen of met een team zoek je je fysieke en mentale grenzen op en breng je deze uitdaging tot een goed eind.

Inschrijving & fondsenwerving

De inschrijfkosten bedragen €25,-. Samen met je team zamel je per deelnemer minimaal €250,- in voor mensen die worstelen met een verslaving of psychische problemen. 

Iedere deelnemer maakt een eigen online actiepagina aan waarmee je eenvoudig fondsen kunt werven. Hulp nodig? Check onze wervingstips hier.

17 JULI, START- EN EINDLOCATIE: DE VELUWE

De details

De 8 uurs MTB Challenge kun je individueel of met een team rijden. Teams hebben een maximum van 12 deelnemers. De Challenge begint op 17 juli tussen 08.00 en 10.00 op de Veluwe in Beekbergen. De verwachte aankomsttijd is 16.00 tot 18.00. 

De route is 27 km lang en gaat grotendeels over onverharde wegen. Er zijn 2 rustpunten; 1 op de dagroute en 1 bij de finish. Aan het einde van de dag is er een gezamenlijke afsluitende maaltijd. 

De vereisten

Als vanzelfsprekend is een goede fietshelm verplicht. Voor de rest vragen wij alleen jouw inzet en een goed humeur. 

De inschrijving

De inschrijfkosten bedragen €25,- en bij deelname wordt verwacht dat je minimaal €250,- inzamelt per deelnemer. Bovenaan deze pagina vind je de inschrijfknop.

Bij je eerste deelname aan Cycle for Hope krijg je gratis het Cycle for Hope-wielershirt. Dit shirt en andere kleding is ook te koop.

De slaapplekken

Een kampeergelegenheid kan verzorgd worden op aanvraag. Let op! Dit gaat alleen over een kampeerplek. Je bent zelf verantwoordelijk voor het meenemen van kampeerspullen, zoals een tent, camper of caravan.

De fondsenwerving

Iedere deelnemer, zowel fietser als begeleider, maakt na inschrijving een persoonlijke actiepagina aan. Met deze pagina kun je eenvoudig geld inzamelen voor onze cliënten. Heb je hulp nodig bij het werven van fondsen? Check dan onze wervingstips. 

Route

De 8 uurs MTB Challenge is een route van 27 km, grotendeels onverhard met mooie single tracks in de omgeving van Beekbergen. De route is uitgezet en kun je via GPX-bestanden invoeren in je fietsnavigatie. De route is hieronder te zien op de kaart. Er zijn 2 rustpunten; 1 op de route en 1 bij de start/finish.

Download hier de GPX route.

DSC06660
20160402-DSC09377
DSC06545EDIT
Zoek je eigen grenzen op en ervaar voor even wat onze cliënten elke dag ervaren