Unknown-4
Individueel / Team

Ladies Ride 100 km

Tijdens de Ladies Ride 2021, een zware rit van 100 km door de Veluwe, kom je jezelf meerdere keren tegen. Fanatisme, doorzettingsvermogen, fysieke én mentale kracht en teamspirit zijn de ingrediënten om deze tocht te volbrengen. Confronteer jezelf, help een ander.

Datum17 juli 2021
LocatieHoreb | Kuiltjesweg 55 7361TC, Beekbergen
Afstand100 km
Inschrijfkosten€25,-

Je hebt nog

0 dagen 0 uren 0 minuten 0 seconden

om je voor te bereiden

12 deelnemers uit 3 teams hebben samen al 302 donaties opgehaald voor een bedrag van

€ 8.724

Ga de uitdaging aan

Powervrouwen opgelet! Verzamel je vriendinnen en ga samen de uitdaging aan van de Ladies Ride 2021. Tijdens een rit van 100 km over de Veluwe zoek je je eigen grenzen op. Het zware terrein van de Veluwe is een uitdagende fysieke beproeving. Je fietst door tot je niet meer kan en je worstelt met jezelf en met je fiets om de finishlijn te bereiken. Zo leer je jezelf beter kennen en ervaar je een klein beetje de uitdagingen waar onze cliënten dagelijks mee te maken krijgen.

Inschrijving & fondsenwerving

De inschrijfkosten bedragen €25,-. Samen met je team zamel je per deelnemer minimaal €250,- in voor mensen die worstelen met een verslaving of psychische problemen.

Iedere deelnemer maakt een eigen online actiepagina aan waarmee je eenvoudig fondsen kunt werven. Hulp nodig? Check onze wervingstips hier.

17 JULI, START- EN EINDLOCATIE: DE VELUWE

De details

De Ladies Ride start dit jaar op 17 juli rond 09.00 (exacte starttijd volgt nog) in Beekbergen. Na een tocht van 100 km door Hoenderloo en/of Beekbergen verwachten wij de meeste deelnemers tussen 13.00 en 16.00 weer bij de finish. Je kunt de tocht alleen rijden of met een team. 

Er zijn 2 rustpunten: 1 op de route en 1 bij de finish. Drinken en catering wordt verzorgd, inclusief een diner na afloop. 

De inschrijving

De inschrijfkosten bedragen €25,- en bij deelname wordt verwacht dat je minimaal €250,- inzamelt per deelnemer. Bovenaan deze pagina vind je de inschrijfknop.

Bij je eerste deelname aan Cycle for Hope krijg je gratis het Cycle for Hope-wielershirt. Dit shirt en andere kleding is ook te koop. De opbrengsten gaan uiteraard naar onze cliënten.

Iedere deelnemer maakt na de aanmelding een persoonlijke actiepagina aan. Met die pagina kun je eenvoudig fondsen werven. 


De vereisten

Als vanzelfsprekend is een goede fietshelm verplicht. Voor de rest vragen wij alleen jouw inzet en een goed humeur. 

De navigatie

De route is uitgezet en is ook per GPX te volgen via je fietsnavigatie.

De fondsenwerving

Iedere deelnemer, zowel fietser als begeleider, maakt na inschrijving een persoonlijke actiepagina aan. Met deze pagina kun je eenvoudig geld inzamelen voor onze cliënten. Heb je hulp nodig bij het werven van fondsen? Check dan onze wervingstips. 

Unknown
Unknown-7
Unknown-6
Zoek je eigen grenzen op en ervaar voor even wat onze cliënten elke dag ervaren