MF17290
Individueel / Team

Ladies Ride 100 km

Inschrijven voor de Ladies Ride 100 km is helaas niet meer mogelijk. Kies uit een van onze andere tochten.

Tijdens de Ladies Ride, een zware rit van 100 km, kom je jezelf meerdere keren tegen. Fanatisme, doorzettingsvermogen, fysieke én mentale kracht en teamspirit zijn de ingrediënten om deze tocht te volbrengen. Confronteer jezelf, help een ander.

Datum21 mei 2022
Locatie‘t Veluws Hof, Hoenderloo
Afstand100 km
Inschrijf­kosten€25,-

Meer informatie

Dit evenement heeft al plaats gevonden.

11 deelnemers uit 2 teams hebben samen al 205 donaties opgehaald voor een bedrag van

€ 4.430

Ga de uitdaging aan

Powervrouwen opgelet! Verzamel je vriendinnen en ga samen de uitdaging aan van de Ladies Ride. Tijdens een rit van 100 km zoek je je eigen grenzen op. Het zware terrein is een uitdagende fysieke beproeving. Je fietst door tot je niet meer kan en je worstelt met jezelf en met je fiets om de finishlijn te bereiken. Zo leer je jezelf beter kennen en ervaar je een klein beetje de uitdagingen waar onze cliënten dagelijks mee te maken krijgen.

Inschrijving & fondsenwerving

De inschrijfkosten bedragen €25,-. Samen met je team zamel je per deelnemer minimaal €250,- in voor mensen die worstelen met een verslaving of psychische problemen.

Iedere deelnemer maakt een eigen online actiepagina aan waarmee je eenvoudig fondsen kunt werven. Hulp nodig? Check onze wervingstips hier.

21 MEI, START- EN EINDLOCATIE: 'T VELUWS HOF

De details

De Ladies Ride start dit jaar op 21 mei om 9:00 uur. Na een tocht van 100 km verwachten wij de powervrouwen tussen 13:00 uur en 16:00 uur weer bij de finish. Je kunt de tocht alleen rijden of met een team. 

Er zijn 2 rustpunten: 1 op de route en 1 bij de finish. Drinken en catering wordt verzorgd, inclusief een diner na afloop. 

De inschrijving

De inschrijfkosten bedragen €25,- en bij deelname wordt verwacht dat je minimaal €250,- inzamelt per deelnemer. Bovenaan deze pagina vind je de inschrijfknop.

Bij je eerste deelname aan Cycle for Hope krijg je gratis het Cycle for Hope-wielershirt. Dit shirt en andere kleding is ook te koop via de webwinkel. De opbrengsten gaan uiteraard naar onze cliënten.

Iedere deelnemer maakt na de aanmelding een persoonlijke actiepagina aan. Met die pagina kun je eenvoudig fondsen werven. 


De route

De route van dit jaar is onderaan op deze pagina te zien op de kaart. De route is uitgezet via GPX navigatie. Heb je geen fietsnavigatie? Dan kun je die huren via partner Waypoint.

Onderweg zijn er 2 rustpunten: 1 op de route en 1 bij de finish.

De vereisten

Als vanzelfsprekend zijn een goede fiets en een fietshelm verplicht. Voor de rest vragen wij alleen jouw inzet en een goed humeur. 

We fietsen voor het werk van De Hoop. Bij de uitvoering van het evenement worden we geholpen door (ex)cliënten van De Hoop. Het gebruik van alcohol en drugs zijn daarom verboden.  

Wees solidair!

Deelname is op eigen risico, de organisatie aanvaard geen enkele aansprakelijkheid.

De fondsenwerving

Iedere deelnemer maakt na inschrijving een persoonlijke actiepagina aan. Met deze pagina kun je eenvoudig geld inzamelen voor onze cliënten. Heb je hulp nodig bij het werven van fondsen? Check dan onze wervingstips. 

Unknown
Unknown-7
Unknown-6
Zoek je eigen grenzen op en ervaar voor even wat onze cliënten elke dag ervaren