CFH2021-LOWRES-102-McklinFotografie
Individueel / Team

MTB tochten

Modder. Uitstekende boomstronken. Onvoorspelbare onverharde paden. Takken in je gezicht. Krappe bochten. Onpeilbare plassen. Materiaalpech. Vallen en weer opstaan. Afzien en elkaar er doorheen slepen. Dat zijn de MTB Tochten. Confronteer jezelf, help een ander.

Datum9 t/m 10 september
Locatie't Veluws Hof, Hoenderloo
Inschrijf­kosten€15,- en daarboven

Ga de uitdaging aan

Een MTB tocht is voor doorzetters en bikkelaars. We bieden 3 MTB Tochten: De 24U Team Trial MTB, De 8-uurs MTB Challenge en de 4-uurs MTB Family. Gelukkig ben je niet alleen, maar help je elkaar als team. Samen beleef je hoogte- en dieptepunten en breng je een van deze uitdagingen tot een goed eind. Alleen fietsen is ook een optie! 

Inschrijving & fondsenwerving

De inschrijfkosten van de 24U Team Trial MTB bedragen €50,- voor een fietser en €25,- voor een begeleider. Samen met je team zamel je per deelnemer minimaal €450,- in voor mensen die worstelen met een verslaving of psychische problemen.

Voor de 8-uurs MTB Challenge bedragen de inschrijfkosten €25,-. Je zamelt samen met je team minimaal €350,- in voor cliënten van De Hoop.

Voor de 4-uurs MTB Family bedragen de inschrijfkosten €15,- en zamelt iedere deelnemer minimaal €50,- in voor cliënten van De Hoop.

Iedere deelnemer maakt een eigen online actiepagina aan waarmee je eenvoudig fondsen kunt werven. Hulp nodig? Check onze wervingstips hier.

9 T/M 10 SEPTEMBER, START- EN EINDLOCATIE: 'T VELUWS HOF

De details 

De start- en eindlocatie van de Toertochten is ’t Veluws Hof in Hoenderloo.

De overige details van de MTB Tochten vind je hier:

24U Team Trial MTB, 8 uurs MTB Challenge, 4 uurs MTB Family

De inschrijving

De inschrijfkosten voor de 24U Team Trial MTB bedragen €50,- voor een fietser en €25,- voor een begeleider. Bij deelname wordt verwacht dat je minimaal €450,- inzamelt per deelnemer.

Voor de 8-uurs MTB Challenge bedragen de inschrijfkosten €25,-. Bij deelname wordt verwacht dat je minimaal €350,- inzamelt per deelnemer.

Voor de 4-uurs MTB Family bedragen de inschrijfkosten €15,- en zamelt iedere deelnemer minimaal €50,- in voor cliënten van De Hoop.

Klik bovenaan op het evenement waaraan je wil deelnemen en vind daar de inschrijfknop.

Bij je eerste deelname krijg je gratis het Cycle for Hope-wielershirt. Bij deelname aan de 24U Team Trial MTB krijg je ook gratis het wielershirt. Dit shirt en andere kleding is ook te koop via de webwinkel. De opbrengsten gaan uiteraard naar de cliënten van De Hoop.

De vereisten

Als vanzelfsprekend zijn een goede fiets en een fietshelm verplicht. Voor de 24U Team Trial MTB zijn goede verlichting en reflecterende kleding een vereiste, omdat je tijdens dit evenement ook ’s nachts moet fietsen. Voor de rest vragen wij alleen jouw inzet en een goed humeur.

We fietsen voor het werk van De Hoop en zijn daarom een alcohol- en drugsvrij evenement.

Deelname is op eigen risico, de organisatie aanvaard geen enkele aansprakelijkheid.

De fondsenwerving

Iedere deelnemer, zowel fietser als begeleider, maakt na inschrijving een persoonlijke actiepagina aan. Met deze pagina kun je eenvoudig geld inzamelen voor onze cliënten. Heb je hulp nodig bij het werven van fondsen? Check dan onze wervingstips.

DSC06440
20160402-DSC08780
IMG_7883
Zoek je eigen grenzen op en ervaar voor even wat onze cliënten elke dag ervaren