MF16783
Individueel, Team

MTB tochten

Modder. Uitstekende boomstronken. Onvoorspelbare onverharde paden. Takken in je gezicht. Krappe bochten. Onpeilbare plassen. Materiaalpech. Vallen en weer opstaan. Afzien en elkaar er doorheen slepen. Dat is de MTB Callenge. Confronteer jezelf, help een ander.

Datum30 & 31 augustus 2024
LocatieDe Blauwe Schuur Amerongen
Inschrijf­kosten€27.50 (1 dag) 42.50 (2 dagen)

Meer informatie

Je hebt nog

0 dagen 0 uren 0 minuten 0 seconden

om je voor te bereiden

15 deelnemers uit 3 teams hebben samen al 40 donaties opgehaald voor een bedrag van

€ 902

Ga de uitdaging aan

Een MTB tocht is voor doorzetters en bikkelaars. Je trapt op vrijdag en/of zaterdag gedurende 10 uur jezelf het snot voor ogen voor de cliënten van De Hoop. Met elkaar beleef je hoogte- en dieptepunten en breng je deze uitdaging tot een goed eind. 

De inschrijving gaat binnenkort open.

Inschrijving & fondsenwerving 

De inschrijfkosten bedragen €27,50 voor één dag en €42,50 als je beide dagen deelneemt. Overnachten kun je voor €17,50 p.p. Daarnaast zamel je minimaal €50,00 sponsorgeld in voor mensen die worstelen met een verslaving of psychische problemen en geholpen worden bij De Hoop. 

Inschrijven

Met je eigen tent kun je overnachten op het evenemententerrein. Er is ook een beperkt aantal bedden in de slaapzaal aanwezig.

Iedere deelnemer maakt een eigen online actiepagina aan waarmee je eenvoudig geld in kunt zamelen voor het werk van De Hoop. Heb je hulp nodig? Check onze wervingstips hier.

30 T/M 31 AUGUSTUS, START- EN EINDLOCATIE: DE BLAUWE SCHUUR, AMERONGEN

De details 

De locatie voor de MTB tochten is de Blauwe Schuur in Amerongen. Jij kiest of je op vrijdag of op zaterdag of zelfs beide dagen je trappers laat draaien voor de cliënten van De Hoop.

Om 7.30 uur starten we met een gezamenlijk programma waarna om 8.00 uur het startschot zal klinken.

Op de uitdagende route zijn 2 rustpunten: 1 op de route en 1 op het start/finish terrein. Drinken en catering wordt verzorgd, inclusief een afsluitende maaltijd. 

Om mee te kunnen doen met je je inschrijven op onze site én een vignet aanschaffen waardoor je het hele jaar op de route kunt.

Inschrijven Vignet 

Let op: de route is goedgekeurd door de boswachters. Laat geen rommel achter en respecteer andere bezoekers of omwonenden.

De inschrijving

NOG EVEN GEDULD DE INSCHRIJVING IS BINNENKORT GEOPEND!

Je schrijft je in via deze pagina. Meld je aan met een team of individueel en kies tussen vrijdag, zaterdag of vrijdag en zaterdag. In een team kun je elkaar afwisselen of gewoon 10 uur met zijn allen knallen!

De inschrijfkosten bedragen €27,50 voor een dag en €42,50 voor twee dagen. Bij deelname wordt verwacht dat je minimaal €50,- inzamelt per deelnemer.

Inschrijven

Bij je eerste deelname krijg je gratis het Cycle for Hope-wielershirt. Heb je vaker meegedaan ontvang je in je aanmeldingsbevestiging een kortingscode om een shirt te bestellen in de webwinkel. De opbrengsten gaan uiteraard naar de cliënten van De Hoop.

De route

De 18 kilometer lange route met veel uitdagende singletracks en bijna 300 hoogtemeters ligt in het Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug tussen Amerongen en Veenendaal. De route loopt afwisselend over vlakke en heuvelachtige delen van de Utrechtse Heuvelrug.

Op deze route heb je een vignet nodig die je geheel 2024 kunt gebruiken.

Vignet aanschaffen

De vereisten

Als vanzelfsprekend zijn een goede fiets en een fietshelm verplicht. 

We fietsen voor het werk van De Hoop en zijn daarom een alcohol- en drugsvrij evenement.

Respecteer de natuur waar we zo mooi gebruik van mogen maken. Laat geen rommel achter en veroorzaak geen schade aan bomen of gewassen. 

Deelname is op eigen risico, de organisatie aanvaard geen enkele aansprakelijkheid.

De fondsenwerving

Iedere deelnemer maakt na inschrijving een persoonlijke actiepagina aan. Met deze pagina kun je eenvoudig geld inzamelen voor onze cliënten. Heb je hulp nodig bij het werven van fondsen? Check dan onze wervingstips.

Succesvol verstuurd

We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Vragen over mountainbike tochten?

Bel of WhatsApp 06-28748575

Of gebruik het onderstaande contactformulier. Of maak eerst kennis met het team achter Cycle for Hope!

Lees hier de privacyverklaring

DSC06440
20160402-DSC08780
IMG_7883
Zoek je eigen grenzen op en ervaar voor even wat onze cliënten elke dag ervaren