CFH2021-HIGHRES-146-McklinFotografie
Individueel/Team

My Cycle for Hope

Fiets door Limburg, over de Veluwe óf in je eigen omgeving. De route? Die bepaal jij! Tijdens My Cycle for Hope fiets je zelfstandig op een eigen datum: alleen of in eigen team. 

Zweet op het voorhoofd en snot voor de ogen, dat willen we zien. Daag jezelf uit, zoek je grenzen op en ga door tot je echt niet meer kan. En ga dan op pure wilskracht toch nog een stukje verder. Confronteer jezelf, help een ander.

DatumMy Cycle for Hope kun je het hele jaar doen
LocatieKies zelf je eigen route/locatie
AfstandZelf te bepalen
Inschrijfkosten€25,-

Je hebt nog

0 dagen 0 uren 0 minuten 0 seconden

om je voor te bereiden

Ga de uitdaging aan

Als je meedoet met My Cycle for Hope, bepaal je alles zelf. Waar je fietst, met wie je fietst en over welke route. Voor je inschrijfgeld, krijg je wel een mooi Cycle for Hope shirt. 

Je kunt jouw rit natuurlijk zo ontspannen maken als je zelf wilt, maar daar doen we het niet voor. Daag jezelf uit door een uitdaging te kiezen die bij jou past! Want alleen als je afziet en worstelt op de fiets kom je een klein beetje in de buurt van wat onze cliënten elke dag ervaren. 

Wij kijken en beleven My Cycle for Hope graag met jou mee! Deel foto's en video's met #mycycleforhope.
Inschrijving & fondsenwerving

De inschrijfkosten bedragen €25,-. Hiervoor krijg je een gratis Cycle for Hope shirt. Heb je eerder meegedaan? Dan ontvang je een kortingscode van €25,- om een shirt te bestellen via de webwinkel. 

Individueel óf samen met je team zamel je zoveel mogelijk geld in voor mensen die worstelen met een verslaving of psychische problemen.

Iedere deelnemer maakt een eigen online actiepagina aan waarmee je eenvoudig fondsen kunt werven. Hulp nodig? Check onze wervingstips hier.

KIES ZELF JOUW DATUM, START- EN EINDLOCATIE

Route

De route, die bepaal jij! Fiets in je eigen omgeving of zoek een mooie route uit via programma's die je hier normaal voor gebruikt. Via Komoot kun je een gratis account aanmaken en routes downloaden.

Via deze pagina's kun je een aantal routes downloaden. Dit zijn routes over de Veluwe en van omgeving Dordrecht en Limburg.

GPX en Komoot routes:

CFH_MG_6893
CFH_MG_6941
CFH_MG_6897
Zoek je eigen grenzen op en ervaar voor even wat onze cliënten elke dag ervaren