20160402-DSC08465
Individueel/Team

My Cycle for Hope

Fiets mee op 11/12 juni door Limburg, over de Veluwe óf in je eigen omgeving. De route? Die bepaal jij! Tijdens My Cycle for Hope fiets je zelfstandig: alleen of in eigen team. 

Zweet op het voorhoofd en snot voor de ogen, dat willen we zien. Daag jezelf uit, zoek je grenzen op en ga door tot je echt niet meer kan. En ga dan op pure wilskracht toch nog een stukje verder. Confronteer jezelf, help een ander.

Datum11 en/of 12 juni
LocatieKies zelf je eigen route/locatie
AfstandZelf te bepalen
Inschrijfkosten€0,-

Je hebt nog

0 dagen 0 uren 0 minuten 0 seconden

om je voor te bereiden

2 deelnemers hebben samen al 6 donaties opgehaald voor een bedrag van

€ 168

Ga de uitdaging aan

Je kunt jouw rit natuurlijk zo ontspannen maken als je zelf wilt, maar daar doen we het niet voor. Daag jezelf uit door een uitdaging te kiezen die bij jou past! Want alleen als je afziet en worstelt op de fiets kom je een klein beetje in de buurt van wat onze cliënten elke dag ervaren. 

Kies voor een 4, 8 of 24 uurs MTB, doe een 24 uurs Team Trial Race of ga voor een toertocht van 50, 100 of 150 kilometer. Je kunt ook zelf een eigen afstand bepalen.

Wij kijken en beleven My Cycle for Hope graag met jou mee! Deel op 11 en/of 12 juni foto's en video's met de #mycycleforhope.
Inschrijving & fondsenwerving

De inschrijfkosten bedragen €0,-. Individueel óf samen met je team zamel je zoveel mogelijk geld in voor mensen die worstelen met een verslaving of psychische problemen.

Iedere deelnemer maakt een eigen online actiepagina aan waarmee je eenvoudig fondsen kunt werven. Hulp nodig? Check onze wervingstips hier.

17 JUNI, KIES ZELF JOUW START- EN EINDLOCATIE

Route

De route, die bepaal jij! Fiets in je eigen omgeving of zoek een mooie route uit via programma's die je hier normaal voor gebruikt. Via Komoot kun je een gratis account aanmaken en routes downloaden.

In de week van 11 juni zetten wij een aantal GPX routes online, die je via deze pagina kunt downloaden. Dit zijn routes over de Veluwe en van omgeving Dordrecht en Limburg.

GPX en Komoot routes:

CFH_MG_6893
CFH_MG_6941
CFH_MG_6897
Zoek je eigen grenzen op en ervaar voor even wat onze cliënten elke dag ervaren