CFH2021-HIGHRES-129-McklinFotografie
Individueel / Team

Toertocht 100 km

Inschrijven voor de Toertocht 100 km is helaas niet meer mogelijk. Kies uit een van onze andere tochten.

Wie tijdens het fietsen rustig om zich heen kan kijken heeft de verkeerde tocht uitgekozen. Zweet op het voorhoofd en snot voor de ogen, dat willen we zien. Daag jezelf uit, zoek je grenzen op en ga door tot je echt niet meer kan. En ga dan op pure wilskracht toch nog een stukje verder. Confronteer jezelf, help een ander.

Datum21 mei 2022
Locatie't Veluws Hof, Hoenderloo
Afstand100 km
Inschrijf­kosten€25,-

Meer informatie

Dit evenement heeft al plaats gevonden.

19 deelnemers uit 3 teams hebben samen al 310 donaties opgehaald voor een bedrag van

€ 28.532

Ga de uitdaging aan

Een Toertocht, dat klinkt als een ontspannen ritje langs allerlei bezienswaardigheden. Helaas, die vlieger gaat niet op voor onze Toertochten. We bieden 4 smaken; 50 km, 100 km, 150 km en 200 km. Zo kan elke fietser voor zichzelf een uitdagend niveau kiezen. Wij raden aan om een afstand te kiezen die daadwerkelijk een uitdaging voor jou is. Want alleen als je afziet en worstelt op de fiets kom je een klein beetje in de buurt van wat onze cliënten elke dag ervaren. O ja, vergis je niet in het parcours. Het terrein is zwaarder dan je denkt.

Inschrijving & fondsenwerving

De inschrijfkosten bedragen €25,-. Samen met je team zamel je per deelnemer minimaal €250,- in voor mensen die worstelen met een verslaving of psychische problemen.

Iedere deelnemer maakt een eigen online actiepagina aan waarmee je eenvoudig fondsen kunt werven. Hulp nodig? Check onze wervingstips hier.

21 MEI, START- EN EINDLOCATIE: 'T VELUWS HOF

De details

De 100 km Toertocht kun je individueel of met een team rijden. De tocht begint op 21 mei om 09.30 uur en eindigt om 16.00 uur.

De route is 100 km lang en er zijn 2 rustpunten; 1 op de dagroute en 1 bij de finish. Aan het einde van de dag is er een gezamenlijke afsluitende maaltijd.

De inschrijving

De inschrijfkosten bedragen €25,- en bij deelname wordt verwacht dat je minimaal €250,- inzamelt per deelnemer. Bovenaan deze pagina vind je de inschrijfknop.

Bij je eerste deelname aan Cycle for Hope krijg je gratis het Cycle for Hope-wielershirt. Dit shirt en andere kleding is ook te koop via de webwinkel.

De route

De route van dit jaar is op de kaart te zien, onderaan op deze pagina. De route is uitgezet via GPX navigatie. Heb je geen fietsnavigatie? Dan kun je die huren via partner Waypoint.

Onderweg zijn er 2 rustpunten: 1 op de route en 1 bij de finish. 

De vereisten

Als vanzelfsprekend zijn een goede fiets en een fietshelm verplicht. Voor de rest vragen wij alleen jouw inzet en een goed humeur. 

We fietsen voor het werk van De Hoop. Bij de uitvoering van het evenement worden we geholpen door (ex)cliënten van De Hoop. Het gebruik van alcohol en drugs zijn daarom verboden.  

Wees solidair!

Deelname is op eigen risico, de organisatie aanvaard geen enkele aansprakelijkheid.

De fondsenwerving

Iedere deelnemer maakt na inschrijving een persoonlijke actiepagina aan. Met deze pagina kun je eenvoudig geld inzamelen voor onze cliënten. Heb je hulp nodig bij het werven van fondsen? Check dan onze wervingstips. 

cfh_mg_6885_1_20210224_094803
CFH_MG_7102
DSC08996
Zoek je eigen grenzen op en ervaar voor even wat onze cliënten elke dag ervaren