CFH2021-HIGHRES-154-McklinFotografie
Individueel / Team

Toertocht 50 km

Wie tijdens het fietsen rustig om zich heen kan kijken heeft de verkeerde tocht uitgekozen. Zweet op het voorhoofd en snot voor de ogen, dat willen we zien. Daag jezelf uit, zoek je grenzen op en ga door tot je echt niet meer kan. En ga dan op pure wilskracht toch nog een stukje verder. Confronteer jezelf, help een ander.

Datum21 mei 2022
LocatieVolgt
Afstand50 km
Inschrijfkosten€15,-

Je hebt nog

0 dagen 0 uren 0 minuten 0 seconden

om je voor te bereiden

Ga de uitdaging aan

Een Toertocht, dat klinkt als een ontspannen ritje langs allerlei bezienswaardigheden. Helaas, die vlieger gaat niet op voor onze Toertochten. We bieden 4 smaken; 50 km, 100 km, 150 km en 200 km. Zo kan elke fietser voor zichzelf een uitdagend niveau kiezen. Wij raden aan om een afstand te kiezen die daadwerkelijk een uitdaging voor jou is. Want alleen als je afziet en worstelt op de fiets kom je een klein beetje in de buurt van wat onze cliënten elke dag ervaren. O ja, vergis je niet in het parcours. Het terrein is zwaarder dan je denkt.

Inschrijving & fondsenwerving

De inschrijfkosten bedragen €15,-. Je zamelt minimaal €50,- in voor mensen die worstelen met een verslaving of psychische problemen.

Iedere deelnemer maakt een eigen online actiepagina aan waarmee je eenvoudig fondsen kunt werven. Hulp nodig? Check onze wervingstips hier.

21 MEI, START- EN EINDLOCATIE: VOLGT

De details

De 50 km Toertocht kun je individueel of met een team rijden. De tocht begint op 21 mei rond 11 uur.

De route is 50 km lang en er is 1 rustpunt bij de start/finish. Aan het einde van de dag is er een gezamenlijke afsluitende maaltijd.

De vereisten

Deze route hoeft niet op een racefiets gereden te worden. Rijd je op een racefiets? Dan is een fietshelm verplicht. Voor de rest vragen wij alleen jouw inzet en een goed humeur. 

We fietsen voor het werk van De Hoop en zijn daarom een alcohol- en drugsvrij evenement.

De inschrijving

De inschrijfkosten bedragen €15,-. Je zamelt minimaal €50,- in voor mensen die worstelen met een verslaving of psychische problemen. Bovenaan deze pagina vind je de inschrijfknop.

Bij je eerste deelname aan Cycle for Hope krijg je 25% korting op het Cycle for Hope-wielershirt. Dit shirt en andere kleding is ook te koop via de webwinkel.

De fondsenwerving

Iedere deelnemer maakt na inschrijving een persoonlijke actiepagina aan. Met deze pagina kun je eenvoudig geld inzamelen voor onze cliënten. Heb je hulp nodig bij het werven van fondsen? Check dan onze wervingstips. 

Route

Waar de toertocht wordt verreden, wordt nog bekend gemaakt. 

Hieronder zie je de GPX route van vorig jaar.
De route is uitgepijld en is beschikbaar voor GPX navigatie.

CFH_MG_6893
CFH_MG_6941
CFH_MG_6897
Zoek je eigen grenzen op en ervaar voor even wat onze cliënten elke dag ervaren

Actueel