CFH_MG_7233
Individueel / Team

Toertocht 50 km

Wie tijdens het fietsen rustig om zich heen kan kijken heeft de verkeerde tocht uitgekozen. Zweet op het voorhoofd en snot voor de ogen, dat willen we zien. Daag jezelf uit, zoek je grenzen op en ga door tot je echt niet meer kan. En ga dan op pure wilskracht toch nog een stukje verder. Confronteer jezelf, help een ander.

Datum17 juli 2021
LocatieHoreb | Kuiltjesweg 55 7361TC, Beekbergen
Afstand50 km
Inschrijfkosten€25,-

Je hebt nog

0 dagen 0 uren 0 minuten 0 seconden

om je voor te bereiden

12 deelnemers uit 3 teams hebben samen al 212 donaties opgehaald voor een bedrag van

€ 15.390

Ga de uitdaging aan

Een Toertocht, dat klinkt als een ontspannen ritje langs allerlei bezienswaardigheden. Helaas, die vlieger gaat niet op voor onze Toertochten. We bieden 4 smaken; 50 km, 100 km, 150 km en 200 km. Zo kan elke fietser voor zichzelf een uitdagend niveau kiezen. Wij raden aan om een afstand te kiezen die daadwerkelijk een uitdaging voor jou is. Want alleen als je afziet en worstelt op de fiets kom je een klein beetje in de buurt van wat onze cliënten elke dag ervaren. O ja, vergis je niet in De Veluwe. Het terrein is zwaarder dan je denkt.

Inschrijving & fondsenwerving

De inschrijfkosten bedragen €25,-. Samen met je team zamel je per deelnemer minimaal €250,- in voor mensen die worstelen met een verslaving of psychische problemen.

Iedere deelnemer maakt een eigen online actiepagina aan waarmee je eenvoudig fondsen kunt werven. Hulp nodig? Check onze wervingstips hier.

17 JULI, START- EN EINDLOCATIE: DE VELUWE

De details

De 50 km Toertocht kun je individueel of met een team rijden. De tocht begint op 17 juli rond 09.30 op de Veluwe in Beekbergen en eindigt tussen 13.00 en 15.00.

De route is 50 km lang en er is 1 rustpunt bij de start/finish. Aan het einde van de dag is er een gezamenlijke afsluitende maaltijd.

De vereisten

Als vanzelfsprekend is een goede fietshelm verplicht. Voor de rest vragen wij alleen jouw inzet en een goed humeur. 

De inschrijving

De inschrijfkosten bedragen €25,- en bij deelname wordt verwacht dat je minimaal €250,- inzamelt per deelnemer. Bovenaan deze pagina vind je de inschrijfknop.

Bij je eerste deelname aan Cycle for Hope krijg je gratis het Cycle for Hope-wielershirt. Dit shirt en andere kleding is ook te koop.

De fondsenwerving

Iedere deelnemer, zowel fietser als begeleider, maakt na inschrijving een persoonlijke actiepagina aan. Met deze pagina kun je eenvoudig geld inzamelen voor onze cliënten. Heb je hulp nodig bij het werven van fondsen? Check dan onze wervingstips. 

Route

De Toertocht 50 km van dit jaar wordt verreden bij Hoenderloo en/of Beekbergen op de Veluwe. De route is hieronder te zien op de kaart en is uitgezet en beschikbaar via GPX navigatie.  

Download hier de GPX route.

CFH_MG_6893
CFH_MG_6941
CFH_MG_6897
Zoek je eigen grenzen op en ervaar voor even wat onze cliënten elke dag ervaren

Actueel