Cycle_for_Hope_RondjeNL2023_8R0A4108_HR
Individueel, Team

Toertochten

Onze toertochten fiets je met je hart. Hart voor mensen die psychisch lijden of te maken hebben met een verslaving. Dat doe je door keihard te trappen en geld in te zamelen voor De Hoop. 

Datum31 augustus 2024
LocatieDe Blauwe Schuur Amerongen
Afstand60 | 120 | 180 km
Inschrijf­kosten€35,-

Meer informatie

Je hebt nog

0 dagen 0 uren 0 minuten 0 seconden

om je voor te bereiden

31 deelnemers uit 6 teams hebben samen al 50 donaties opgehaald voor een bedrag van

€ 1.755

Help een ander

Onze toertochten fiets je met je hart. Hart voor mensen die psychisch lijden of te maken hebben met een verslaving.

Dat doe je door keihard te trappen en geld in te zamelen voor De Hoop. Met de Veluwe tochten fietsen we om mensen na hun verslaving te helpen op het rechte pad te blijven. Je maakt de nazorg van HopeAlive en Stay Clean-groepen mede mogelijk. Tevens kunnen oud-cliënten een ontwikkeltraject volgen. Dit traject helpt hen om zich verder te ontwikkelen en hun interesses en talenten te ontdekken. Het kan duidelijkheid geven of een vervolgopleiding binnen het reguliere onderwijs bij hen past.

Oud-cliënt: "Het ontwikkeltraject helpt mij meer zicht te krijgen op wat ik wil gaan doen in de toekomst"

Inschrijving & fondsenwerving

De inschrijfkosten bedragen €35,- . Je fietst om mensen na hun verslaving op het rechte pad te houden. Als deelnemer maak je een eigen actiepagina aan waarmee je eenvoudig fondsen kunt werven. Met elkaar maken we het verschil in een mensenleven. Hiervoor wil jij toch ook minimaal € 50,00 sponsorgeld ophalen? 

Inschrijven


31 AUGUSTUS, START- EN EINDLOCATIE:
De Blauwe Schuur, Amerongen

De details

De start- en eindlocatie van de Toertochten is De Blauwe Schuur in Amerongen.

Starttijden:
180 km 08.15 uur 
120 km 08:30 uur
60 km 09.00 uur

De 60 kilometer en 120 kilometer zijn uitgepijld. Voor de laatste 60 kilometer van de 180 km gebruik je je gps. Op de rustplaatsen kun je je bidon bijvullen en krijg je fruit of een krentenbol. Na afloop is er een gezamenlijke maaltijd.

De inschrijving

De inschrijfkosten bedragen € 35,- Bij deelname wordt verwacht dat je minimaal € 50,- per deelnemer inzamelt voor het werk van De Hoop.

Inschrijven

Bij je eerste deelname aan Cycle for Hope krijg je gratis het Cycle for Hope-wielershirt. Dit shirt en andere kleding zijn ook te koop via de webwinkel. De opbrengsten gaan uiteraard naar de cliënten van De Hoop.

De routes

De toertochten worden gereden vanaf De Blauwe Schuur in Amerongen. De route voor de 60 km bestaat uit één etappe. De route voor de 120 km uit twee etappes en de 180 km drie etappes. Na iedere etappe kom je op hetzelfde rustpunt uit. De GPX bestanden ontvang je voorafgaand aan de tocht als download in je e-mail.

De vereisten

Als vanzelfsprekend is een goed onderhouden fiets verplicht. Voor de rest vragen wij alleen jouw inzet en een goed humeur.

We fietsen voor het werk van De Hoop. Bij de uitvoering van het evenement worden we geholpen door (ex)cliënten van De Hoop. Het gebruik van alcohol en drugs is daarom verboden.

Wees solidair!

De 60 km route hoeft niet op een racefiets gereden te worden. Rijd je op een racefiets? Dan is een fietshelm verplicht. Voor de rest vragen wij alleen jouw inzet en een goed humeur.

Deelname is op eigen risico, de organisatie aanvaard geen enkele aansprakelijkheid.

De fondsenwerving

Iedere deelnemer, maakt na inschrijving een persoonlijke actiepagina aan. Met deze pagina kun je eenvoudig geld inzamelen voor onze cliënten. Heb je hulp nodig bij het werven van fondsen? Check dan onze wervingstips.

Succesvol verstuurd

We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Vragen over toertochten?

Bel of WhatsApp 06-28748575

Of gebruik het onderstaande contactformulier. Of maak eerst kennis met het team achter Cycle for Hope!

Lees hier de privacyverklaring

_RondjeNL2023_8R0A4006_HR_7a6b3
_RondjeNL2023_8R0A3641_HR_ac9a1
_RondjeNL2023_8R0A4083_HR_2dad4
Zoek je eigen grenzen op en ervaar voor even wat onze cliënten elke dag ervaren