Mountainbike routes

Ben jij altijd wel op zoek naar nieuwe mountainbike routes? Dan hebben wij goed nieuws. Ieder jaar zet Cycle for Hope weer een unieke mountainbike route uit. Doe mee met de MTB-marathon en geniet van alles wat onze prachtige mountainbike route te bieden heeft.

Bekijk voor meer informatie over de MTB-tocht onze evenementen.

MTB toertochten

De mountainbike toertocht is een marathon die gereden wordt in estafettes. Je kiest zelf hoe groot jouw uitdaging wordt: ga jij voor een marathon van 6, 12 of 24 uur? De estafette kun je rijden in teams óf individueel. Als team kun je het stokje doorgeven waardoor je een langere tocht kunt rijden, bijvoorbeeld de 24-uurs. Als je individueel meedoet is een tocht van 6 of 12 uur meer geschikt.

Dag- en nachtroute MTB toertocht

Er is een dagroute en een nachtroute. De lengte van deze MTB routes verschilt per jaar, maar de dagroute is meestal rond de 25 kilometer en de nachtroute van de MTB toertocht is zo’n 10 kilometer. Tussen de rondes door zijn er diverse rustpunten waar vrienden en familie je kunnen aanmoedigen. Naast dat je jezelf overwint, krijg je ook nog eens energie door alle gezelligheid op de tussenstops!

Fietsen voor De Hoop

Een extra dimensie aan de tocht is dat je niet alleen voor jezelf rijdt, maar ook voor een ander. Je strijdt namelijk voor mannen en vrouwen in nood. Jij kunt het verschil maken! Met je persoonlijke actiepagina werf je onder familie, vrienden en bekenden. Zo sponsoren zij jou voor het rijden van een van de MTB toertochten. Kijk hier voor meer informatie over de projecten waarvoor je werft.

MTB kinderparcours

Het verschilt per jaar, maar soms is er ook een speciaal MTB kinderparcours! Kijk op de pagina van de MTB-marathon of jouw zoon, dochter, neefje of nichtje ook mee kan doen.

Doe mee met de MTB marathon

Dus, houd jij wel van een uitdaging? En ben je een geoefend MTB-rijder? Doe mee met de mountainbike toertocht van Cycle for Hope!

DSC02909