CFH2021-LOWRES-102-McklinFotografie
Teamestafette

24u Team Trial MTB

Modder. Uitstekende boomstronken. Onvoorspelbare onverharde paden. Takken in je gezicht. Krappe bochten. Onpeilbare plassen. Materiaalpech. Vallen en weer opstaan. Dag én nacht afzien en elkaar er doorheen slepen. Dat is de 24 uurs Team Trial MTB. Confronteer jezelf, help een ander. 

Datum9 t/m 10 september 2022
Locatie't Veluws Hof, Hoenderloo
AfstandMinimaal 150 km
Inschrijf­kosten€50,- deelnemers | €25,- begeleiders | Inclusief shirt!

Evenement is afgesloten.
Je kunt niet meer doneren of in actie komen.

Meer informatie

22 deelnemers hielpen mee 386 donaties op te halen voor een megabedrag van maar liefst

€ 12.694

Ga de uitdaging aan

De 24 uurs Team Trial MTB is voor doorzetters en bikkelaars. In een volledig etmaal vlieg je over onverharde kronkelpaden. Het zijn zware tochten die zelden zonder kleerscheuren worden volbracht. Overdag rijd je pittige rondes over onverharde paden en ’s nachts moet je vertrouwen op je eigen licht en het achterlicht van degene voor je. Want gelukkig ben je niet alleen, maar help je elkaar als team. Samen beleef je hoogte- en dieptepunten en breng je deze uitdaging tot een goed eind.

Succesvol verstuurd

Je formulier is succesvol verzonden. Je ontvangt het draaiboek per mail!

Draaiboek

Laat je e-mailadres achter en ontvang  het draaiboek voor 24U Team Trial MTB 2022!

Inschrijving & fondsenwerving

De inschrijfkosten bedragen €50,00 voor een fietser en €25,00 voor een begeleider. Samen met je team zamel je per deelnemer minimaal €450,00 in voor mensen die worstelen met een verslaving of psychische problemen. 

Iedere deelnemer maakt een eigen online actiepagina aan waarmee je eenvoudig fondsen kunt werven. Hulp nodig? Check onze wervingstips hier.

9-10 SEPTEMBER, START- EN EINDLOCATIE: 'T VELUWS HOF

De details

De 2022-editie start op 9 september om 16.30. 24 uur later kom je aan bij de finish. Overdag rijd je pittige rondes over onverharde paden en ’s nachts moet je vertrouwen op je eigen licht en het achterlicht van degene voor je.

Er zijn 2 rustpunten: 1 op de dagroute en 1 bij de finish. Drinken en catering wordt verzorgd, inclusief een afsluitende maaltijd.  

De inschrijving

De inschrijfkosten bedragen €50,- voor een fietser en €25 voor een begeleider. Bij deelname wordt verwacht dat je minimaal €450,- inzamelt per deelnemer. Bovenaan deze pagina vind je de inschrijfknop.

Bij je deelname aan dit evenement van Cycle for Hope krijg je gratis het Cycle for Hope-wielershirt. Dit shirt en andere kleding is ook te koop in de webwinkel.

Eén deelnemer is teamcaptain en onderhoudt het contact met de organisatie, ook in de voorbereidingsperiode. Hij is de kartrekker van het team en degene die de teampagina op de website aanmaakt.

De begeleiders

Begeleiders zijn onmisbaar voor ieder team. Zij zorgen voor vervoer, maaltijden, het klaarleggen van slaapplekken, het onderhoud van fietsen en allerlei hand-en-spandiensten. Zorg dat je voldoende begeleiders meeneemt. Tijdens het evenement kan een begeleider de taak van teamcaptain overnemen.

De route

De dag- en nachtroute zijn uitgezet. Deze kan je via GPX invoeren in je fietsnavigatie. De dagroute is onderaan op deze pagina te zien op de kaart.

Dagroute op Komoot

Nachtroute op Komoot

Download de dagroute en de nachtroute als GPX. 

De slaapplekken

Wij verzorgen een kampeergelegenheid. De teamcaptain geeft voor maandag 1 augustus op hoeveel plekken het team nodig heeft. Let op! Dit gaat alleen over een kampeerplek. Je bent zelf verantwoordelijk voor het meenemen van kampeerspullen, zoals een tent, camper of caravan.

De vereisten

Omdat je tijdens dit evenement ook 's nachts moet fietsen, is goede verlichting en een reflecterend hesje een vereiste. Een goede fiets en een fietshelm zijn verplicht. 

We fietsen voor het werk van De Hoop. Bij de uitvoering van het evenement worden we geholpen door (ex)cliënten van De Hoop. Het gebruik van alcohol en drugs is daarom verboden.  

Wees solidair!

Deelname is op eigen risico, de organisatie aanvaard geen enkele aansprakelijkheid.

De fondsenwerving

Iedere deelnemer, zowel fietser als begeleider, maakt na inschrijving een persoonlijke actiepagina aan. Met deze pagina kun je eenvoudig geld inzamelen voor onze cliënten. Heb je hulp nodig bij het werven van fondsen? Check dan onze wervingstips. 

DSC06440
20160402-DSC08780
IMG_7883
Zoek je eigen grenzen op en ervaar voor even wat onze cliënten elke dag ervaren