5792f0de-837b-48d6-ab7e-ecbf3e044c32
Individueel / Team

4 uurs MTB Ride

Afzien op de mountainbike, maar dan met de hele familie, 
je bedrijfsteam of vriendengroep. Een unieke teambuildingsactiviteit!
Sleep elkaar er doorheen en beleef een onvergetelijke ervaring,
terwijl jullie je inzetten voor mensen bij De Hoop. De onderlinge band?
Die kan na afloop niet meer stuk. Maak je klaar voor de 4 uurs MTB Ride!

Datum10 september 2022
Locatie‘t Veluws Hof, Hoenderloo
Inschrijf­kosten€15,-

Evenement is afgesloten.
Je kunt niet meer doneren of in actie komen.

Meer informatie

4 deelnemers hielpen mee 15 donaties op te halen voor een megabedrag van maar liefst

€ 412

Ga de uitdaging aan

Bedrijfsteams, families en vriendengroepen, wij dagen jullie uit om mee te doen met de 4 uurs MTB Ride! Perfect voor teambuilding en een leuk (en waardevol!) vriendenuitje. Tijdens de 4 uurs MTB Ride maken jullie kennis met de grillige bospaden en wordt jullie doorzettingsvermogen op de proef gesteld. Is één rondje toch te makkelijk? Ga dan nog een keer en maak de uitdaging wat zwaarder. Op die manier ervaren jullie een klein beetje wat onze cliënten elke dag ervaren en halen jullie op een sportieve manier geld voor ze op.

Inschrijving & fondsenwerving

De inschrijfkosten bedragen €15,-. Iedere deelnemer zamelt minimaal €50,- in voor mensen die worstelen met een verslaving of psychische problemen.

Iedere deelnemer maakt een eigen online actiepagina aan waarmee je eenvoudig fondsen kunt werven. Hulp nodig? Check onze wervingstips hier.

10 SEPTEMBER, START- EN EINDLOCATIE: 'T VELUWS HOF

De details

De 4 uurs MTB Ride is individueel of als teamestafette te rijden. Teams hebben een maximum van 12 deelnemers. Kinderen onder de 16 jaar mogen alleen onder begeleiding de route fietsen. De uitdaging begint op 10 september om 11.00 en eindigt rond 15.00.

Je rijd rondjes en er is een rustpunt bij de finish. Drinken en catering wordt verzorgd en aan het einde van de dag is er een gezamenlijke afsluitende maaltijd.

De inschrijving

De inschrijfkosten bedragen €15,- en bij deelname wordt verwacht dat je minimaal €50,- inzamelt per deelnemer. Bovenaan deze pagina vind je de inschrijfknop.

In onze webwinkel kun je Cycle for Hope fietskleding bestellen. Zo fiets je in stijl mee. De opbrengsten gaan uiteraard naar onze cliënten.

De route 

We hebben twee routes waar jullie uit kunnen kiezen. Een route van 10 km, als jullie het rustig aan willen doen of met kinderen fietsen. Op deze route hebben kinderen voorrang. 

Of de route van 27 km, waarbij jullie je eigen grens opzoeken. Let op! Hier fietsen alle deelnemers. Training is vereist. Kies wat bij jullie past. 

De routes zijn uitgezet en kun je via GPX-bestanden invoeren in je fietsnavigatie.

10 km route op Komoot

27 km route op Komoot 

Download de 10 km route of de 27 km route als GPX. 

De vereisten

Als vanzelfsprekend zijn een goede fiets en een fietshelm verplicht. 

We fietsen voor het werk van De Hoop. Bij de uitvoering van het evenement worden we geholpen door (ex)cliënten van De Hoop. Het gebruik van alcohol en drugs is daarom verboden.

Wees solidair!

Deelname is op eigen risico, de organisatie aanvaard geen enkele aansprakelijkheid.

De fondsenwerving

Iedere deelnemer maakt na inschrijving een persoonlijke actiepagina aan. Met deze pagina kun je eenvoudig geld inzamelen voor onze cliënten. Heb je hulp nodig bij het werven van fondsen? Check dan onze wervingstips. 

20160402-DSC07927
20160402-DSC08015
DSC06972
Zoek je eigen grenzen op en ervaar voor even wat onze cliënten elke dag ervaren