MF16784
Individueel / Team

8 uurs MTB Challenge

Modder. Boomstronken. Onverharde paden. Krappe bochten. Diepe plassen. Nee, de 8 uurs MTB Challenge is niet geschikt voor softies. Wie valt, staat weer op en gaat door. Je zoekt je eigen grenzen op en je blijft gaan, ook als je denkt dat je niet meer kan. Confronteer jezelf, help een ander.

Datum10 september 2022
Locatie‘t Veluws Hof, Hoenderloo
Inschrijf­kosten€25,-

Evenement is afgesloten.
Je kunt niet meer doneren of in actie komen.

Meer informatie

12 deelnemers hielpen mee 263 donaties op te halen voor een megabedrag van maar liefst

€ 8.177

Ga de uitdaging aan

Waarschuwing! De 8 uurs MTB Challenge is alleen geschikt voor mensen die tegen een stootje kunnen. In 8 uur tijd vlieg je over onverharde kronkelpaden door het Veluwse bos- en heuvellandschap. Het zijn rondes van 27 zware kilometers  die je niet in de koude kleren gaan zitten. Alleen of met een team zoek je je fysieke en mentale grenzen op en breng je deze uitdaging tot een goed eind.

Inschrijving & fondsenwerving

De inschrijfkosten bedragen €25,-. Je zamelt zelf of samen met je team minimaal €350,- in voor cliënten van De Hoop. 

Iedere deelnemer maakt een eigen online actiepagina aan waarmee je eenvoudig fondsen kunt werven. Hulp nodig? Check onze wervingstips hier.

10 SEPTEMBER, START- EN EINDLOCATIE: 'T VELUWS HOF

De details

De 8 uurs MTB Challenge kun je individueel of met een team rijden. Teams hebben een maximum van 12 deelnemers. De Challenge begint op 10 september om 08.30 en finisht om 16.30. 

De route gaat grotendeels over onverharde wegen. Er zijn 2 rustpunten; 1 op de dagroute en 1 bij de finish. Aan het einde van de dag is er een gezamenlijke afsluitende maaltijd. 

De inschrijving

De inschrijfkosten bedragen €25,- en bij deelname wordt verwacht dat je zelf of samen met je team minimaal €350,- inzamelt. Bovenaan deze pagina vind je de inschrijfknop.

Bij je eerste deelname aan Cycle for Hope krijg je gratis het Cycle for Hope-wielershirt. Dit shirt en andere kleding is ook te koop via de webwinkel.

De route 


De route van dit jaar is  ongeveer 27 km. Op de kaart onderaan de pagina kun je deze bekijken. Download de route hier als GPX of bekijk de route op Komoot. 

De vereisten

Als vanzelfsprekend zijn een goede fiets en een fietshelm verplicht.

We fietsen voor het werk van De Hoop. Bij de uitvoering van het evenement worden we geholpen door (ex)cliënten van De Hoop. Het gebruik van alcohol en drugs is daarom verboden.  

Wees solidair!

Deelname is op eigen risico, de organisatie aanvaard geen enkele aansprakelijkheid.

De fondsenwerving

Iedere deelnemer maakt na inschrijving een persoonlijke actiepagina aan. Met deze pagina kun je eenvoudig geld inzamelen voor onze cliënten. Heb je hulp nodig bij het werven van fondsen? Check dan onze wervingstips. 

MF16718
MF18198
MF18013
Zoek je eigen grenzen op en ervaar voor even wat onze cliënten elke dag ervaren