Antwoord op veelgestelde vragen

Persfoto3

Afgelopen weken hielden we twee Q&A’s voor iedereen die vragen had over een van onze evenementen. De vragen die vaker voorbij kwamen, schrijven we hieronder voor je op. Uiteraard inclusief onze antwoorden. Hopelijk helpt het jou om jezelf óf een ander over de streep te trekken om dit jaar (weer) mee te doen! Heb je een heel andere vraag? Stel deze gerust via de contactpagina of mail naar info@cycleforhope.nl

24uTeam Trial Race | Hoeveel kilometer moet je fietsen?

Dit bepaal je helemaal zelf. Je fietst de 24u Team Trial Race met een team. Je zorgt ervoor dat er altijd minimaal één iemand op de fiets zit. Maar: zorg wel voor voldoende uitdaging. 

24u Team Trial Race | Mag je de route zelf kiezen?

Overdag kun je kiezen uit twee routes van 100 km (gpx) en ’s nachts is er een speciale nachtroute. Als je team bestaat uit twee of meer subteams kun je alle routes minimaal een keer rijden. 

24u Team Trial Race | Heb ik begeleiders nodig?

Dat is wel verstandig! Je kunt je dan als fietsers volledig op het fietsen richten. De begeleiders kunnen op de route bijvoorbeeld een bevoorradingspunt inrichten om jullie te voorzien van vers water en voedsel. Overigens is er op de start- en finishlocatie wel een tent van de organisatie waar je koffie, thee en voedsel kunt halen.

Wat gebeurt er met mijn inschrijf- en sponsorgeld als het evenement (vanwege de covid-maatregelen) verplaatst moet worden of niet door kan gaan?

Je kunt er vanuit gaan dat onze evenementen gewoon doorgaan. Hiervoor zetten we alles op alles. Jouw inschrijfgeld wordt gebruikt voor het organiseren van de evenementen. Het inmiddels opgehaalde sponsorgeld wordt gebruikt voor de projecten waarvoor het bedoeld is. Heb je een specifieke vraag hierover? Je kunt altijd contact opnemen.