Cycle for Hope succesvol afgerond!

FotoIntranet

Afgelopen weekend sloot Cycle for Hope het seizoen af met Rondje Nederland en de 200 km Toertocht. Rondje Nederland startte al op donderdag en deelnemers confronteerden zich 48 uur lang op de fiets. Op zaterdag was de aftrap van de 200 km Challenge. Beide tochten startten en eindigden op Dorp De Hoop. Wellicht heb je iets mee gekregen van de energie bij de start en de euforie bij de finish!

Bij de finish werd ook het bedrag bekend gemaakt, dat met alle tochten van Cycle for Hope dit jaar is opgehaald. Op het spandoek prijkte het mooie bedrag van €320.000,- Geld dat gaat naar niet gesubsidieerde zorg van De Hoop. We zijn enorm dankbaar voor alle inzet en alle donaties! Ook zijn we dankbaar dat beide tochten afgelopen weekend zonder ongelukken zijn verlopen.

Rondje Nederland
48 uur afzien op de fiets voor de ander. Dat is Rondje Nederland. In teamestafette reden deelnemers heel Nederland door. Wij kregen prachtige foto’s door van het Drentse landschap, het heuvelachtige Limburg en de Zeeuwse polders. Deelnemers fietsten in de volle zon, bij avondrood én in het pikkedonker. Op zaterdag kwamen ze enthousiast (en vermoeid!) terug bij de finish. Hier werden ze onthaald door familie, de organisatie en een aantal bewoners van Dorp De Hoop. Leuk dat jullie er ook bij waren!

200 km Challenge
Op Dorp De Hoop in Dordrecht was er al vroeg reuring op de zaterdagochtend. De deelnemers van de 200 km challenge vertrokken daar om 7:00 in de ochtend richting Zeeland. Het was afzien, maar ze hebben doorgezet en allemaal 200 kilometer gereden voor een ander!​​​​​​​

Lees je dit nu en denk je: dit wil ik ook! Je kunt je nu inschrijven voor Rondje Nederland 2022! Doe mee samen met een team van collega’s of vrienden. De inschrijvingen voor de andere tochten worden binnenkort geopend.