Daar zijn we weer!

_RondjeNL2023_8R0A3641_HR_ac9a1

Daar zijn we weer!

De afgelopen maanden hebben we niet stilgezeten en zijn we druk met de voorbereidingen voor de events van 2024. Waar de data voor Rondje Nederland al bekend zijn, zijn we nog druk bezig met de organisatie van de toertochten. Misschien komen die er dit jaar wel heel anders uit te zien, maar dat is voor een later moment! In deze nieuwsbrief nemen we jullie mee naar Rondje Nederland 2024.

Rondje Nederland 2024

Dit jaar gaan we voor een super succesvolle editie. De eerste teams hebben zich al aangemeld en is er zelfs al een hele mooie start gemaakt met het fondswerven. Kortom: we zijn los! Twijfel je nu al jaren of je een keer mee wilt doen met Rondje Nederland of heb je al eens meegedaan en wil je gewoon weer opnieuw? Plan dan een informatiemoment in met één van onze collega’s. We komen graags langs bij je thuis, in een kerkgebouw of op de zaak. ’s Avonds, ’s middags of ’s ochtends: het maakt ons uit. Wij vertellen je graag alles over Rondje Nederland!

Terugblik op Rondje Nederland 2023

De editie van afgelopen jaar had écht alles. Van met regen en harde wind door de Noordwijkse duinen op de donderdag naar een heerlijke, zonnige zaterdagochtend in Zeeland. Het finishfeest was dan ook genieten met verschillende foodtrucks, een aangeklede finishstraat en veel bezoekers. Tijdens het finishfeest werd de opbrengst bekend gemaakt van Rondje Nederland 2023. Met elkaar werd het mooie bedrag van € 115.000 bij elkaar gefietst voor de inloophuizen van De Hoop.

Doel voor 2024

Wij houden ervan om best wel ambitieus te zijn met elkaar. Zeker, wanneer het gaat om het fondswerven voor de cliënten van De Hoop. Ons motto is ook niet voor niets: confronteer jezelf, help een ander. Om ons heen horen we heel veel positieve woorden van oud-deelnemers, nieuwe deelnemers en deelnemers die al jaren meedoen. Wij hopen dan ook dat deze woorden omgezet worden in daden en dat we aankomend jaar met elkaar een recordbedrag op kunnen halen. Wie durft het aan om zichzelf hierbij aan te sluiten?

Schrijf je nu alvast in!

Zit jij in dat team dat de rest motiveert door je nu al aan te melden? Je motiveert niet alleen andere, maar zorgt er ook voor dat je zelf op een relaxtere manier kunt voorbereiden. Zet jij de stap en meld je jouw team aan voor Rondje Nederland 2024?