Inschrijven is mogelijk! | Stel jouw vragen tijdens de Q&A

NieuwsberichtCycle

Cycle for Hope heeft een nieuw, stoerder jasje. En terecht: want meedoen aan Cycle for Hope is afzien. Je helemaal leegfietsen, in de stortregen of met brandende zon, en zo de grenzen van jezelf opzoeken.

Nieuwe tochten

Op de nieuwe site zie je de vertrouwde tochten, maar sommige hebben een nieuwe naam. Zo heet de MTB Marathon nu de 24u Team Trial MTB. Er is ook een heel nieuwe tocht. Met de 24u Team Trial Race ga je een dag lang in estafette met je team de racefiets op. Durf jij die uitdaging aan?

Inschrijfgeld

Voor sommige tochten is het inschrijfgeld omhoog gegaan. Dat geldt voor de 24 uurs tochten en Rondje Nederland. Dit inschrijfgeld gebruiken we om de stijgende organisatiekosten te dekken, zoals maaltijden én een gratis shirt. Al het sponsorgeld dat je ophaalt, gaat naar de projecten van De Hoop.

Q&A

Vragen? Of gewoon benieuwd wat er allemaal kan bij Cycle for Hope in 2021? Hiervoor hebben we twee avonden gepland via Teams. Hier kun je al je vragen ‘live’ stellen. Zet de data alvast in je agenda en log in via onderstaande links!

Q&A op 9 maart om 20:30, over alle evenementen van 11-12 juni:

Q&A 9 maart

Q&A op 23 maart om 20:30, over Rondje Nederland en 200 km challengeQ&A 23 maart

Inschrijven

We dagen je uit om dit jaar opnieuw óf voor het eerst af te zien op de fiets. Schrijf je nu in!

Inschrijven