MTB-tochten 30 & 31 augustus 2024!

DSC00697

MTB-tochten 30 & 31 augustus 2024!

Modder. Uitstekende boomstronken. Onvoorspelbare onverharde paden. Takken in je gezicht. Krappe bochten. Onpeilbare plassen. Materiaalpech. Vallen en weer opstaan. Afzien en elkaar er doorheen slepen. Dat is de MTB Callenge. Confronteer jezelf, help een ander. We gaan fietsen op een hele nieuwe locatie met leuke, nieuwe uitdagingen. Welke locatie dit is? De Utrechtse Heuvelrug! Er is bijna geen uitdagender gebied om te fietsen dan deze omgeving en daar gaan wij ons inzetten voor de cliënten van De Hoop.

Een MTB tocht is voor doorzetters en bikkelaars. Je trapt op vrijdag en/of zaterdag gedurende 10 uur jezelf het snot voor ogen voor de cliënten van De Hoop. Met elkaar beleef je hoogte- en dieptepunten en breng je een van deze uitdaging tot een goed eind.

De inschrijfkosten bedragen €27,50 voor één dag en €42,50 als je beide dagen deelneemt. Overnachten kun je voor €17,50 p.p. Daarnaast zamel je minimaal €50,00 sponsorgeld in voor mensen die worstelen met een verslaving of psychische problemen en geholpen worden bij De Hoop.

Schrijf je meteen in