Rondje Nederland en 200 km Challenge een succes

CFHjuli22-014-McklinFotografie-KLEIN

Wind, plensregen, hitte en felle zon. De deelnemers van Rondje Nederland hebben het allemaal meegemaakt. Het was een pittige tocht, maar ook een onvergetelijke ervaring.

Op donderdag 30 juni ging Cycle for Hope Rondje Nederland van start met harde regen en wind. Op vrijdag kwam het zonnetje door en bleef het droog. Zaterdag finishten de deelnemers met tropische temperaturen. Ondanks het weer bleef de stemming er goed in. “Ik vond het fantastisch!” zegt een deelnemer uit Team Timon die samen met zijn team voor het eerst meedoet. “Volgend jaar doen we weer mee.” 

Acht teams reden dag en nacht in estafette. De route kwam onder andere over de VAM-berg. Uiteindelijk reden de teams maar liefst 1200 km.

Op zaterdagochtend gingen de renners van de 200 km Challenge van start. De zon scheen en het was erg warm weer. De fietsers streden met de brandende zon op hun rug. Op vrijdagmiddag fietsten de deelnemers van de 200 km Challenge en Rondje Nederland veilig over de finish.

We zijn dankbaar voor en trots op alle fietsers, begeleiders, vrijwilligers, sponsoren en donateurs.

Samen hebben de deelnemers ruim €132.000 opgehaald. Dit geld gaat naar verschillende projecten voor de cliënten bij De Hoop.

Zin gekregen? In september fietsen we door. Schrijf je in voor een van de MTB-tochten.