Terugblik | Saamhorigheid tijdens MTB- en Toertochten

IMG_7393

Het was fantastisch! Samen met alle deelnemers, vrijwilligers en medewerkers kijken we terug op een prachtig Cycle weekend. Op 16 en 17 juli werden er zowel mountainbike- als toertochten gereden, waarmee meer dan 140.000 euro aan sponsorgeld werd opgehaald De Hoop.

Op de start- en eindlocatie in Beekbergen heerste een gezellige sfeer. Het kenmerkende gevoel van saamhorigheid bij de Cycle-evenementen was weer volop aanwezig! Veel deelnemers hadden vooraf een grote glimlach op hun gezicht en na de tocht een trotste blik. Soms was het afzien, want we hadden opgeroepen om liever een iets moeilijkere uitdaging te kiezen, dan een makkelijkere. Want zo ervaarden deelnemers voor even wat cliënten bij De Hoop ook ervaren tijdens hun behandeling. Nagenieten? Alle foto's zijn hier te bekijken.

Waar fiets(t)en we voor?

Met het opgehaalde geld worden projecten bekostigd waar we geen subsidie van de overheid voor ontvangen. Zoals de Inloophuizen en de Interne Opleidingsschool. In de Inloophuizen in Vlissingen en Dordrecht krijgen daklozen en eenzamen een maaltijd, aandacht en hulp. En de Interne Opleidingsschool? Daar leren onze oud-cliënten voor ervaringsdeskundige.

Iedere deelnemer en vrijwilliger die zich voor ons evenement heeft ingezet, op welke wijze dan ook, willen we namens het team van Cycle for Hope hartelijk bedanken!


Ook of opnieuw Cycle for Hope ervaren?

En wil jij ook eens (of gewoon voor de zoveelste keer, omdat het zo leuk is) ervaren hoe het is om mee te fietsen met Cycle for Hope? Dit jaar staat er in september een 200 km challenge én Rondje Nederland gepland. De 200 km challenge gaat vanuit Dordrecht naar Zeeland. En Rondje Nederland? Die tocht móet je een keer meegemaakt hebben. Je kunt je ook met een kleiner groepje dan vereist inschrijven, dan wissel je tijdens de (estafette) tocht af met andere subteams. Twijfel je om je aan te melden? Stel gerust je vragen via info@cycleforhope.nl.