Trainingsroute De Zeeuwse Wind

Cycle_for_Hope_RondjeNL2023_8R0A4325_HR

Trainingsroute De Zeeuwse Wind

Dit trainingsrondje is speciaal ontworpen om je voor te bereiden op de uitdaging van Cycle for Hope Rondje Nederland. Deze route biedt een mix van landschappen, weersomstandigheden en terreinen die je zullen helpen om je conditie en uithoudingsvermogen te verbeteren, zodat je klaar bent voor de grote rit.

Start- en eindpunt: Middelburg - Middelburg

Afstand: 120KM

  • Start in Middelburg: Begin je trainingsrit in het prachtige Middelburg, de stad waar je later deel zult nemen aan Cycle for Hope Rondje Nederland.
  • Langs de kust van Walcheren: Verken de kustroute van het schilderachtige Walcheren en geniet van de frisse zeelucht terwijl je langs de Noordzee fietst.
  • De Oosterscheldekering: Ga over de imposante Oosterscheldekering en bouw kracht en uithoudingsvermogen terwijl je de dijk beklimt.
  • Zeeuwse polders en dijken: Fiets door de schilderachtige Zeeuwse polders en over kronkelende dijken om je fietsvaardigheden en uithoudingsvermogen te testen.
  • De Westerscheldetunnel: Steek de Westerscheldetunnel over, een uitdagende klim die je helpt om te wennen aan het overwinnen van hoogteverschillen.
  • Terug naar Middelburg: Voltooi je trainingsrit door rustige wegen en geniet van het vredige Zeeuwse platteland.
  • Finish in Middelburg: Eindig je trainingsrondje waar je bent begonnen, in Middelburg. Hier kun je je prestaties evalueren en jezelf feliciteren met het voltooien van een belangrijk trainingsstadium voor Cycle for Hope Rondje Nederland.

Dit trainingsrondje biedt zowel uitdaging als variatie in terrein, waardoor je goed voorbereid zult zijn op de langere tocht. Vergeet niet om voldoende te hydrateren en te rusten tijdens je trainingen, en bouw geleidelijk de intensiteit op om blessures te voorkomen. Veel succes met je voorbereiding voor Cycle for Hope Rondje Nederland!