Update: de evenementen van 11/12 juni worden verplaatst naar 16/17 juli

20160402-DSC08465

In de afgelopen tijd is er hard gewerkt en alles op alles gezet om de evenementen die gepland staan op 11 en 12 juni door te laten gaan. Heel lang zag het er goed uit, maar helaas kan de gemeente Apeldoorn gezien de maatregelen die op deze data nog gelden, ons niet de benodigde vergunning verstrekken. Een teleurstelling, maar gelukkig is er ook goed nieuws te melden.

We trappen door! 

Want, de zorg voor onze cliënten gaat door en daarom trappen we door. De MTB- en toertochten worden verplaatst naar 16/17 juli. Berichten vanuit partijen die hier toestemming voor moeten verlenen, zijn positief. Dus we kijken vol energie uit naar dit weekend in juli!


Kilometers maken

In de tussentijd kun jij je nog inschrijven, heb je meer mogelijkheden om je goed voor te bereiden, nog meer kilometers te maken en sponsorgeld op te halen.

Deelnemers

Alle deelnemers die zich hebben ingeschreven voor 11/12 juni hebben een mail gehad. Hierin staan ook alternatieve mogelijkheden voor als je niet kunt op 16/17 juli. Zo bieden we de mogelijkheid voor het fietsen van een “My Cycle for Hope”. “Organiseer op 11/12 juni een tocht met vrienden in je eigen omgeving, of kies een van de door ons op GPX uitgezette routes. Laat ons weten dat je meedoet en stuur je foto’s en video’s naar ons toe zodat we ze kunnen delen op social media.”

Belangrijk: Ben jij deelnemer? Geef dan via het formulier in de mail aan voor welke keuze je gaat. Het invullen daarvan kost nog geen 20 seconden.

Hopelijk tot 16/17 juli. Wij hebben er zin in!