Winter BBQ op 9 november

WinterBBQbanneraanmeldform1920x1080px96dpi

Een aftrap van het nieuwe seizoen, een terugblik en gezelligheid: onder het genot van een heerlijke bbq

Terwijl de wind om het gebouw giert en de temperatuur langzaam naar het nulpunt zakt, knappert het vuur van de BBQ. En binnen? Daar is het behaaglijk warm en zit jij, samen met andere (oud-)deelnemers, begeleiders en betrokkenen. We nodigen je van harte uit voor de winter BBQ van Cycle for Hope op 9 november op Dorp De Hoop in Dordrecht!

Jezelf confronteren en afzien? Dat is er deze avond niet bij! Jij wordt in de watten gelegd met een goed stuk vlees (en ander heerlijk eten). Tijdens de maaltijd trappen we het nieuwe seizoen voor 2022 af, blikken we terug op afgelopen jaar en krijgen de winnaars van 2021 hun bekers. Ook geeft een oud-cliënt een getuigenis en vieren we alsnog het 10-jarig bestaan van Cycle for Hope. De inloop is vanaf 19:00 uur en we starten om 19:30 uur. De avond duurt tot ongeveer 21:30 uur. 

Voor zakelijke evenementen hanteren we vanaf zaterdag 6 november – conform de overheidsrichtlijn – het coronatoegangsbewijs: een QR-code en identiteitsbewijs. Ondanks we deze drempel voor onze evenementen liever niet zouden hebben, maakt deze toegangscontrole het ons wel mogelijk elkaar te ontmoeten.

Tot ziens op 9 november!

INSCHRIJVEN