Het team achter Cycle For Hope

Michel

Michel

Ik ben energiek, enthousiast en gedreven, in het werk, privé en voor de ander. Meestal ben ik vrolijk. Ik word echt blij als ik mijn kinderen stralend naar me toe zie komen. En natuurlijk ben ik blij met mijn vrouw. Bij Cycle for Hope ben ik projectleider. Ik stuur het team aan, ben verantwoordelijk voor de werving en houd een overkoepelende blik op wat er allemaal gebeurt. Ik vind het echt geweldig dat zo veel betrokken mensen zich inzetten voor de cliënten van De Hoop. Cliënten kunnen echt veranderen; daar ben ik zelf een voorbeeld van!

“I’m no longer a slave to fear; I am a child of God”
Evelyn

Evelyn

Ik ben enthousiast, gedreven en een mensenmens. Ik wil graag resultaat halen; de cliënten van De Hoop verdienen dat. Mensen op weg helpen maakt mij blij. Ik vind het fijn als ik ze kan helpen te gaan zien hoe iets kan lukken.

Bij Cycle voor Hope ben ik als teamleider marketing en communicatie verantwoordelijk voor de marketing. Ik denk mee over hoe we Cycle for Hope naar een hoger plan kunnen tillen. Tijdens de evenementen zit ik in de meldkamer. Ik houd van de sportmentaliteit en vind het heel bijzonder dat mensen zich zo voor een doel kunnen geven. De sfeer tijdens Cycle for Hope is uniek. Je ziet dat er verbinding is bij de fietsers, met elkaar en met het doel. Daar houd ik van.

“Samen bereik je meer dan alleen”
Jeroen

Jeroen

Ik ben sportief, houd van aanpakken en ben betrokken. Ik word blij van resultaat, van succesjes. Die hoeven niet per se groot te zijn. Ik vind het nog altijd leuk als organisaties of mensen ons werk steunen, ook al is het al honderd keer eerder gebeurd.

Bij Cycle for Hope ben ik coördinator van de wisselpunten. Ik ben verantwoordelijk voor het hele reilen en zeilen eromheen: ervoor zorgen dat er genoeg campings zijn, genoeg faciliteiten, genoeg vrijwilligersteams. Alles zodat fietsers goed kunnen rusten en wisselen. Ik vind het mooi dat Cycle for Hope een energiek evenement is waarbij zoveel geld wordt ingezameld. Het is bijzonder dat mensen er zich zo voor inzetten. Het is toch een hele klus! Ik vind het ook bijzonder dat mensen jaar na jaar opnieuw meedoen.

“Gewoon doen”
Samuel

Samuël

Ik ben in de eerste plaats een geliefd kind van God. Ik ben de gelukkige echtgenoot van een lieve vrouw. We hebben vier jongens en één kleinzoon. Ik word er blij van als ik een hele dag op hem kan passen.

Bij Cycle for Hope houd ik me bezig met werving – ik ben teamleider fondsenwerving. Eigenlijk is het mijn taak om mensen enthousiast te maken om mee te doen. Wat ik mooi vind aan Cycle for Hope is dat er zoveel mensen zijn die voor zichzelf een prestatie neerzetten én iets voor de ander willen doen. ik vind het ook mooi dat we met een klein team zo’n evenement kunnen organiseren.

“Geniet van de dingen die God geeft”
Leendert

Leendert

Ik ben christelijk en actief. Ik zet me graag sportief in voor goede doelen, fietsend of hardlopend. Dat is een mooie mix van actief bezig zijn en me inzetten voor een ander. Ik word er blij van als ik met het zonnetje op mijn hoofd in de Schepping ben, vooral in de bergen.

Bij Cycle ben ik verantwoordelijk voor de werving van deelnemers. Ik vind het mooi dat je bij Cycle for Hope de grenzen van jezelf ontdekt, niet specifiek door de lengte van de tocht, maar bijvoorbeeld in de nachtetappes van Rondje Nederland. Ik vind het ook mooi dat zowel medewerkers als cliënten van De Hoop vol overgave de deelnemers bevoorraden. En als cliënten hun verhaal vertellen weet je weer waar je het voor doet!

“Maar wie de HEERE verwachten, zullen hun kracht vernieuwen, zij zullen hun vleugels uitslaan als arenden, zij zullen snel lopen en niet afgemat worden, zij zullen lopen en niet moe worden” (Jesaja 40:31).”