Rondje Nederland fietsen

In een team een rondje fietsen door heel Nederland? Ben jij een geoefend wielrenner en klinkt dat als een uitdaging? Doe dan mee met Rondje Nederland! Een jaarlijks evenement van Cycle for Hope waarmee we geld ophalen voor mannen en vrouwen in nood.

Rondje Nederland fietsen

Heb jij een club fietsvrienden die wel opgewassen is tegen een pittige wielertocht? Dat komt goed van pas bij ‘Rondje Nederland’. Je kunt namelijk meefietsen als team dat bestaat uit drie subteams. Deze subteams wisselen elkaar iedere etappe af. In totaal zijn er 12 etappes van zo’n 100 kilometer. Als je overigens graag mee wilt doen aan Rondje Nederland, maar geen ‘eigen’ team hebt, kun je meedoen met een ander team! Neem hiervoor contact met ons op.

Rondje Nederland voor durfals

Een felle wind of heuvels: het houdt je niet tegen om door te gaan. Rondje Nederland fietsen vraagt moed en doorzettingsvermogen. Gelukkig word je onderweg aangemoedigd door familie en vrienden en zijn er diverse rustpunten waar van alles te beleven is. En de glimlach wanneer je finisht? Die nemen we je nooit meer af!

Fietsen voor een goed doel

Naast dat je voor persoonlijke overwinning gaat, strijd je ook voor mensen met verslaving en psychische problemen. Zij worden geholpen bij De Hoop. Helaas financiert de overheid niet alle projecten die wij wel nodig vinden voor herstel. Daar werven we voor! Hieronder valt bijvoorbeeld het Inloophuis waar eenzamen en daklozen terecht kunnen voor een maaltijd en een gesprek.

Fietsen voor De Hoop

Na aanmelding heb je een persoonlijke actiepagina. Hier maak je duidelijk waar je voor fietst en deze pagina gebruik je om jezelf te laten sponsoren voor het fietsen van Rondje Nederland. Onze ervaring leert dat je al heel wat geld ophaalt door familie en vrienden af te gaan.

Zie jij het helemaal zitten om met een team Rondje Nederland te fietsen? Je vindt meer informatie over het fietsen van Rondje Nederland bij alle evenementen

cfh_mg_6918_1_20210224_104707
Unieke wielertocht

Vooraf denken we goed na over de route van onze wielertochten. We willen jou écht een beleving geven. Zo fietsen we dichtbij de natuur en ontdek je prachtige nieuwe plekken. Ontdek alle tochten van dit jaar. 

Ga de uitdaging aan

Onder luid gejuich kom je aan bij de finish en je weet: dit heb ik goed gedaan. Je hebt jezelf overwonnen. Maar dat niet alleen! Door het fietsen van onze wielertochten steun je mensen in nood. Bijvoorbeeld daklozen en eenzamen die een van onze Inloophuizen bezoeken voor een praatje, een kappersbezoek of een maaltijd. Of mensen die zelfhulpgroepen bezoeken, zodat ze clean blijven. Lees hier meer over de projecten waarvoor we werven